Monday, February 21, 2011

♥ weekend Cik Mal ♥



buka jer blog cik mal nie ada sound yang mendayu2...
pasan x korang !!! ?

anyway , da x letak lagu jiwang da ...
just sound jerk mendayu² ...

♫♪ || syurga cinta & selamat pagi cinta ||



wowo !!!
chumei bukan ......
anyway , da petang baru sebuk nak hupdated blog kan ....
ok ok ok da mood datang time petang , x ley nak wat per la kan ....
ahak aktiviti sabtu ahad yang dikongsikan ... eh blog saya suka hati saya la kan ...
uhuk ...


dalam demam² gigih juga nak keluar dengan diowang nie ...
eh eh diowang kesayangan saya taw !!!
x caye sudah !!!
tanye diowang ....... lalalala



kami kesini pada mula nya ...
mencari ketenangan dan kedamaian hati yang agak suram ketika ini...
owh tidak , kembali seceria petang2 ni kerana da motivasikan diri supa " lebih bersabar dengan apa yang jadi "...
kan !!!
matang ok


hampir ke tengah laut kami bergedix!!~
tanpa NIKON cik Mal x bererti hidup !!~

wah NIKON da jadi sebagaian hidup Cik Mal ok !!~

kerana NIKON Cik Mal maka terhasil la picture yang cantek ok !!!





eh salah salah object la kene cantek !!~
muahahahah....nak gak puji diri sendiri kan ...

lalalalalalla
eh cik ili kelihatan ayu ketika itu .....




sila jeles dengan kecunenan kami ....
eh ade ke word kecunenan tu ...
men taram jerk kan cik mal nie ....
[ suka hati la blog cik mal kan !!~ muahahaha ]




after bergedix disini !!~
yeahhhh gendang gendut tali kecapi kenyang perut suka hati ..
eh salah salah ...
kami sebenarnya tengah lapar ..
so da order makanan dah pun ...
harus la kesana dengan cepat kerana pewut minta diisi..




cik Imah sila jeles yea ....
nampak x kerusi yang kosong sebelah aku ...
sebenarnya kitaorang tunggu ko sampai , tapi x sampai gak kan !!~
x pe x pe ..kami faham ...
lalalalalala



hahahah padahal cik imah bersama encik tunang pada waktu itu ....
x cukup korem la wei !!! sob sob ...




disebelah malam nya , kitaorang bergegas ke Japerun Masjid Tanah ..
menghadiri majlis perkahwinan sahabat lama " Azmee Azrifin "
Selamat Pengantin Baru yea ...


keesokkan hari nya cik mal dan cik lin nek motor ronda pa ntai !!~
harap maaf gambar tidak disiarkan sebab tak der sape nak ambil kan ..
hek hek hek muka bulat pakai helmet !~
lalalalalala


after tu kan , kita orang bertiga lagik ....
harap la jeles ye !!!


ni buktinya..


adeh !!!!!
x cukup korem lagi ...
imah !!~ kami rase sangat kekurangan time ni sebab kereta x bergoyang tanpa ko ...
uhukhukhuk




gi serbu rumah siti hajar !~
my freind time skoll rendah !!~

eh eh jangan jeles ye korang sebab kami semua still contact k .....
gi tgk baby dier ....

QASEH
chumel bukan ....

opkos x ingat nama penuh sebab panjang sangat ......
eh eh eh leh x letak pic aku jerk , sebab nanti dowang terlalu glamer lak ...
ampun ampun...


hek hek hek..


x sampai hati cik mal masukkan pic diowang ngan baby Qaseh gak ....
x pe x pe kiter glemer sesame yea ...
lalalalal...


anyway , jam da kul 6.00 petang still x balik kije lagi ..
bukan pe mood datang melambak2 time gini ...


ok ok ok ok ..
ini sahaja yang dapat cik mal kongsi ngan korang pasal wekend Cik Mal...


Tapi kan Cik Mal ada aju kan soklan nie kat Cik Ili dan Dan Cik Lin ..
gini soklan nyer !

" Korang rase kita akan rapat sampai bila² x ? "
cik ili terus jawab " Tak "...

huhuhu sedeh sudah !!~

sekian ...





═════════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════════
Besar kemungkinan, doa kita belum terkabul kerana Tuhan mencintai kita. Tuhan tidak mahu melihat kita kesusahan jika doa itu dikabulkan. Apa yg kita sangka baik, belum tentu baik untuk diri kita. Sebaliknya, apa yang kita benci mungkin menjadi perkara terbaik dalam hidup kita.
═════════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════════


2 comments:

NM02 said...

hi sakura. salam kenal dari saya. jom tukar link, citer dan pendapat. ai dah follow yu, kalu sudi jom singgah umh ai.

psst... yu geng yanie kan.. hikhikhik

Sakura Chenta AheytarO said...

NM02

HYE....
WSALAM...salam kenalan...ok ok kiter 4u k...

aah geng blogger yanie..