Wednesday, February 23, 2011

♥ pre-wedding ♥

LOKASI : PUTRAJAYA
TARIKH : 23 FEBUARY 2011



wow ....
tajuk sudah lumayan ....
cik mal & pre-wedding ?

bukan untuk cik mal tapi untuk salah seorang kenalan di Blog ini ...

sangat gigih untuk ke Putrajaya ketemu acu Yanie dan Acu Ngah nya ...



chumeikan pic tu ...hambek ko !!!
menyarap2 aku ambil gambo ....

.... acu yanie & acu ngah ....
sweet jer pasangan nie




haihhh sweet kan !!!
ske tgk yang ni coz cam chumei sangat...

anyway , semalam hari yang sangat best !!
menghabeskan masa bersama blogger yang da lama x lepak bersa
ma...
tenkiu coz memeriahkan suasana....

sambil memeriahkan pre wedding acu yanie ...
buah tangan untuk beliau ......





arghhhhh sangat suke !!!

beli 10 ekor letak depan meja kom.....ase tenang je tengok objeck nie ...



anyway , sory sebab cik mal tak letakkan picture bakal pengantin kerana atas permintaan pasangan ...
cik mal menghormati permintaan pasangan ... ('',)






═════════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════════
Besar kemungkinan, doa kita belum terkabul kerana Tuhan mencintai kita. Tuhan tidak mahu melihat kita kesusahan jika doa itu dikabulkan. Apa yg kita sangka baik, belum tentu baik untuk diri kita. Sebaliknya, apa yang kita benci mungkin menjadi perkara terbaik dalam hidup kita.
═════════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════════


4 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

time kasih cik mal...
utk pre wedding tu..
lepas ni cik mal dah bleh wat bisnis....heheheh...

cute sangat hadiah yg 2 ketul kamoo bagi semlm...

hadiah kawen tu nak bukak kat aloq staq lepas cakpong2 hehhehe


(^^,)✿

Sakura Chenta AheytarO said...

Y.B.G :

ok kak .... x tahu nak bg ape !~
itu la yang termampu ...

cumei kan object tu ...
jauh datang " singapore " mari....

ok ok ..sory memang x letak kad form kat hadiah tu ... sebab sure akak ingat cik mal orng 1st bg ..hekhek ...[ orang 1st ke!! ]

(^^,)✿

Ecah said...

ouuccchhh!!!! cute la menatang tu.. geram!! =)

Sakura Chenta AheytarO said...

ecah ...


geram kan !!!
ai beli sekotak nak bg kat kawan2 ai...sebab ai sangat hargai kawan2 ai ..termasuk u n blogger len ....