Wednesday, October 13, 2010

♥ Mak !!!! I lebiu ♥

sebelum tido kan godek2 henphone..
lepas tu men mesej ngan owang dalam henphone tu ...
[ senyum senyum sampai telinga .... ]



pastu burak ngan mak .. dialog cenggini :-



adik : mak!!!
mak : ye !! tido la... da malam
adik : mak !!!
[ sambil tepuk2 manja ....]


mak : nak ape ?
adik : adik kan mak adik kan mak nak ....

[ terus mak nyampuk
]

mak : nak ape ...budak nie tido la da malam ..
[padahal baru jam 10.30 ..]


adik : ngan nada majuk terus cakap cam nie
[ x der pape la...nite ]



selang 5 minit tetiba mak bersuara

mak : gambar sape yang dok sengeh sengeh tu ..meh ma tengok
adik : hulur hp sambil senyum...

mak : sape nie ?
[ identiti dirahsiakan ]
..

pastu mak cakap rupa paras x jadi ukuran tapi kene orang yang beriman dan beragama...
Mak x tak nak orang je Islam tapi x leh jadi pembimbing ..


adik : itu adik tahu ....
mak : lepas ni jangan nak kuar² ngan orang x tentu arah....
kalau nak kawan jangan buang masa ...
macam dulu²...


adik : ye makkk ! FAHAM...
mak : kalau da sampai jodoh , mak buat majlis ....ape yang diidamkan insyaAllah mak tunaikan...


adik : tapi belum sampai jodoh lagi ...
mak : JODOH kalau datang tak boleh tolak...


adik : mak doakan la dier untuk adik ...
mak : ye mak doakan sambil sebut nama [ identiti dirahsiakan lagi ..]


selang 2 minit mak bersuara lagi....


mak : sebelum mak tutup mata mak nak tengok anak bongsu mak ni kawin.
adik : adeh !!!!! x tahu nak kata ape ....kunun2 da lelap ...
[ sambil peluk mak !!!!! ]





[ sonok ase kalau ari2 ceria cenggini ]







NOTE : ase sweet sangat bila mak jadi teman berbual kan !!!!
♥♥♥♥ Mak I lebiu
♥♥♥♥
Cik Mal nak lelaki kening lebat !!


[ korang !!! doakan lelaki berkening lebat tu milik saya ea !!! ]



2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

✿nak gak pelokkk makkk....T________T

Sakura Chenta AheytarO said...

y.b.g


nanti balik kedah pelok mak ye!!!
peluk puas² ....


hehehehehe