Monday, May 10, 2010

Khas untuk mak

dengar lagu kat blog aku nie sangat chumel...
cube korang dengar... sweet sangat kan...

ok ok ok ok ok .. jari jemari bertaip pantas nampaknye.. saje nak menghupdate dengan lebih pantas dari biasa... aku nak citer sikit.. sikit jer tak banyak.... Mei - besday mak aku.... Mei - juga hari ibu.... so korang bagi ape untuk hadiah kat ibu korang ?
[ aku tahu x semua yang bagi hadiah..tapi aku sayang mak aku then kami ada hadiah untuk emak .... ]


hadiah kami adik beradik untuk emak kesayangan kami adalah percutian dan juga meraikan hari jadi emak yang ke 63.....
aku ada tiga beradik...Kakak ... Abang ... dan saya adik
[ sangat seronok sebab aku anak bongsu..ape aku minta dapat .... yang selalu cemburu si abang aku la...tu dulu...skang memasing da besar dan abang n kakak aku dah berfamily.... Maaaaaaak!!! adik nak kawin !!! ]


aku berdoa dan terus berdoa agar mak aku dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa happy ..

tanpa emak , x bererti aku untuk hidup....
emak la penyeri dalam keluarga aku...

emak la
tempat aku bermanja...
emak la tempat untuk segala-galanya...

[ setelah ayah kembali rahmatullah 11 tahun yang lepas ]





-time jenjalan di Kula Lumpur-
cian dak tengah tu tersepit!!~





- time celebrate besday mak di Mahkota Hotel -




- bawa mak gi holiday di Port Dickson ketika dulu -



- celebrate besdaya mak tahun lepas di Cameron highland -



- celebrate besday mak tahun ini -
[ mak bangga sebab cucu mak semakin bertambah ...alhamdulillah ...]



Walau ape pon yang terjadi kami adik beradik akan utamakan mak...

Makkkkkk , kami sayang mak !!!
Lurve so mak !!!!

[ aku ase kalau mak aku buka blog aku sure terharu sebab entry nie khas untuk mak.....]



3 comments:

mightymie said...

salam cantik background blog sakura berjimba tu ape yerr :)

[[ Sakura ]] said...

Mightymie :


tenkiu so much!~
berjimba tu cam bergedik kejap!!~
hekehkehke

[[ Sakura ]] said...

Mightymie :


tenkiu so much!~
berjimba tu cam bergedik kejap!!~
hekehkehke