Tuesday, May 11, 2010

berjimba bersama mereka

menggigih kan diri untuk memperbaharu entry di blog cik Sakura Natashima ini...mahu x..semalam berpenatan seharian ..hari nie berehat seharian Cik Sakura...

[ pssttttt ada staff baru ar kat koperasi nie ...sangat x selesa sekejap!!! senang citer x satu kepala.. ]

owkey ri 2 der la kuar ngan member kolej Cik Sakura...kami berbowling sakan....meh layan pic meh!!
sumpah seronok kuar ngan mereka....


✿. harus pic Sakura terlebih dahulu.....✿




♪♪♫ ...harus bergambar bersama meraka.. ♪♪♫



✿... memerhati mata di monitor ..✿





✿..ikbal sang si kacak!!! . ♪♪♫



✿.。.:*sakura bersama mama yanieza... ♪♪♫


. ♪♪♫...cik sakura dan syuk ....... ♪♪♫


after penat berjimba di pusat bowling , perut sangat lapar...
time ni best sebab konvoi ngan diowang gi Jonker street....
sumpah best kuar ngan diowang malam tu....
maklumla Sakura kan baek so diowang ske kawan ngan Sakura ....
[ berlagak japs!!! ]


oke ok ok ...
di jonker street la batery henphone Sakura kong dan juga batery Camera ku ini....
x dapat snap banyak pic coz menjaga keutuhan batery 2 barang kesayangan Sakura itue...


Lepak di Jonker Street dan mengisi perut di satu kedai nie..
Cendol dan Laksa sangat sedap!!!!
Orang sangat ramai sampai beratur...



✿.。.:*Harus Encik Khairul menjadi model kali nie.....tgk suasa kedai itue...sangat best!!!!


lepas lepak kat Jonker street , tetiba buntu japs tak tahu nak gi mana malam tu...
start enjin kereta Gen2 aku dan mereka yang berkonvoi mencari pusat hiburan....

Dreambox FULL!!!

Jetty FULL !!!

Pusing sekitar Melaka Raya mencari pot untuk berseronok tapi malangnya malam tu madang FULL jerk!!!
salah kami jugak x booking lebih awal....

[ ader banyak pic time nie coz Sakura da gantikan batery Camera yang baru...upsssss x kan diupload pic selapas berjimba di jonker walk!!!! Hanya mereka yang tahu.... ]






owkey owkey stop dulu erk!!!!

sebab ase itu jer kot!!!







٩(-̮̮̃•̃)۶cnanti berjimba lagik yerk!!! ٩(●̮̮̃●̃)۶




2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

lama aihh tak main bowling

[[ Sakura ]] said...

yanie :

ti kiter gathering kita lawan bowling erk kanda!!~