Tuesday, June 2, 2009

Rindu lagik.

Salam wednesday korang..
Argh kenapa la ngan pale hotak aku nie..
Aduhai aduhai aloyai.....
Tetiba meroyan merindui budak dua orang nie..
Ada sesape terjumpa sila contact Sakura erk..
Nak jumpa mereka , nak peluk cium .......

Sesapa yang pergi Sabah dan terjumpa ngan si Yan nie , cakap kat dier Kak mala kimsalam sayang muaaaaah kat pipi sikit..

Sesape yang gi Key Hell then terjumpa la si Mus ni Kat Klcc ke , Mid ker , Da Curve ker , 1utama ke , memana sekitar Key Hell la sampaikan salam peluk cium juga erk!!! Bgth kat dier Kak Mala terlalu rindu....



Ini la budak dua orang tu .... Saje wat pic cam neih..Nanti tengok wajah mereka saya lagi sedeh n komfum nanges punya...

Sweet memorie sweet potato bersama mereka dihari terakhir mereka di Melaka ini.. Di tepi pantai yang indah!!! Melihat matahari yang terbenam di telan malam..Hush windu tol time nie..

Kepada budak 2owang nei , mus dan yan ---- > korang rindu akak x? muehehehehe ( korang kene rindu juga akak pakse nieh occay )

Mus!!! kak mala sunyi sebab x der sape da yang kak mala boleh borak same ... ( iskh tenok sape soh rapat kan kak mala da sunyi ni.... wawawawa )

Yan !!! Laut memisahkan kiter.... Yan kene de sampan sendiri ok .. Bila ada sampan sendiri leh hujung minggu kiter ketemu...Dari Sabah ke Pengkalan Balak bukan jauh pon.!! kan kan kan

Umai!!~Kak mala rindu juga walaupun kiter selalu jumpa kan!!!!

Iskh rindu la teramat sangat kat mereka ² nie ..~~~~~




6 comments:

haNie said...

dkat ai...xrindu ke nyah..
mencik tau!!
hahahaahahahaha.. :P

[[ Sakura ]] said...

hanie....


rindu juga yang!!
iskh jgn majuk ye yang...
kang x cune...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tu dia....
bergedix di tepian pantai berbaju kurung....

haahhaha....sib baik kain tak tertanggal...hehe

[[ Sakura ]] said...

hehehhe...tu pon banyak kali kene pijak kain tue...

kak yanie , x sabar nak gedix sama² tepi pantai..ayooooooi cepat la julai nie!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

gambar geng budak gebu aka kitaorang....tak ada pun kat kapet sebelah kanan blog kamoo....???

sedeh arr

=[

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya..

alala jgn majuk..
ti sakura letak..
tp kat hati ni sentiasa terletak ..
jgn majuk ye sis cayunk...
sakura akan letak..