Wednesday, May 20, 2009

-:: Kalau dah jodoh bertemu juga.. ^_^ ::-

Salam sume...
Erm mood sangat baik walaupun kepenatan teramat sangat , kemengantukan teramat sangat , iskh nak gak updated blog...

Waaa ri ni Sakura gi jenjalan kat putrajaya lagi..Iskh jenjalan lagi ker? Erm...Sakura teman kawan baik Sakura nie gi Kementerian Pelajaran Malaysia kat Putrajaya..Cik mah ni sudah kehilangan Sijil SPM beliau !! So kene la gi apply yang baru....

After gi KPM , pe lagi sessi ronggeng kat Alamanda..B4 tu Sakura da mesej Sis Yanie bgth nak gi Putrajaya..Pastu kejap tu sis Yanie call kater nak jumpa kat Alamanda ngan sis Kasih and si Ecah..
Meacih² coz sudi jumpa Cik Sakura inie...


Sakura ngan best friend Sakura.. Teacher Rahimah... sessi isi perut kat Lemongrass...Pic nie b4 bertemu ngan diowang..



Ha!!! Kan da cakap " Kalau da jodoh bertemu juga "...Iskh sonok jumpa ngan diowang nie....Heh miss u la..... Windu juga kat Hanie ngan Cd.... :'(



Cube la korang tengokkan!!! Muka memasing ketat sangat!!!! Macam baca soklan pekse SPM lak..Padahal pilih menu jerk!!! Aiyakkkkk


Ush tengok jerk menu diowang , rase macam nak order sekali..Tetapi perut Sakura sudah padat kerana da makan kat Lemongrass sementara menunggu gadis² ini sampai...


Tengok plak pada air mereka...Iskh melazatkan..Siap ada lurve lurve lagi.....


Macam base la kan!!! Kalu jumpa pasti bergambo.....Sessi bergedix la katakan!!! Muahahahaha
Lagi pon kami x boleh nak lama² sebabnya mereka nie staff gomen!! Kol 2pm kene masuk koje...


Dengan rela hatinya , Sakura mengizinkan mereka semua ini pergi untuk seketika...Iskh diowang gi koje ar bukan pi mana pon...Huhuhu..InsyaAllah ada umur ada rezeki kita jumpa lagi....Muaaaahhh






19 comments:

Wahidah said...

wah jalan2 lagi yea..best la dpt jumpa acu yanie sumer..hehehe...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hayoookkk...
sudah kuar ini n3....
kekkekekke....

malu nye diri ku..pilih menu cam nak jawab soalan pekse SPM
hahhaa dah la datang lambat
korang pandang mcm nak telan acu yanie jer....

aper2 pun...thanks la sakura...sudi jumpa akak2 yg sengal nih....

thanks gak sudi angkat bontot pi bayor bil...hakhakhak...bak kata kak kasih dalam YM...~ tu la..saper suh duit bnyk...

larrrrriiiiikkk!

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

[[ Sakura ]] said...

wahidah

wahida bila kan kiter nak jumpa lagi awak nie!!!iskh balik melaka tu calling² la yea..

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya..


e2 dier ku gagahkan juga mata nie menghupdate blog di tengah malam...

muahahahaha...sumer cam nak jawab pekse...seb baik acu yanie x kene telan ngan sis kasih sebab perut dier da menyanyi...hehehehe

sama²....ti sakura datang putrajaya kiter jumpa lagi no!!!

amboi ² sis kasih.....erm x pe murah rezeki..upsss jangan lupa kalu ada abg² yang free lagi kat putrajaya tu bgth erk!!!! selalu la sakura datang sana...muahahahaha

KaSiH said...

cantiknya kak nat!!!

mekasih ye banje...tak sabar nk mkn ayam golek pulak...

[[ Sakura ]] said...

kasih...

iskh cantek nyer kak nad..
x kan kak nad je cantek!!
nak majuk 10tahun ar macam nie!!!
aduyai......


orait next!!!
ayam golek ayam golek..

Ecah said...

\o/ sukeh!!!! thanks yer cayang banje kande2 yang memang sengal sentiasa.. lelebih lagi kande yanie mu itteewww.... *lariiikkkkk!!!! nanti kita gather2 lagi ek.. sukeh!!!

[[ Sakura ]] said...

Ecah..

okeh okeh..
suker erk!!
Iskh nanti kiter gather² lagi..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ada budak nama EC@H nak keja jadi EC@H GOLEK esok kat melaka nih

hahhahaha...panggang dier.....minyak kasi lebih...ahhahha

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kak nat ko....memanjang chantek jer dier...hahahhah...

mentang2 kita gebu kan...hehheh

ayam golek...nattrah golek...ecah golek....hahhaah

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya..

hape si ecah kene GOLEK?
ush nak peha boleh?

wakakakak..
larikkkkkkkkkkkkkkkkkk,

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya...

wawawawa...
nampak nyer sume yang gebu golek² la...baru ada umph....


wawawawa perut da lapo dengar ayam golek²...iskh iskh hilang kawalan diet ku

eQbalzack said...

wahhh..together2 ye korang ni....

harap bertemu jodoh juga dgn abg eq...insyaAllah...

♥ jυℓєѕ said...

kak mala...bila turn kita lak? hehehehe....

[[ Sakura ]] said...

abg eq


hehehe jumpa kejap jerk!!!45minit cam tu..


tu la harap bertemu jodoh ngan abg eq plak pas nie...hehehehe

[[ Sakura ]] said...

jules..


bebila pon boley!

miSz.haNie said...

jeles hokeh!
hahahahahaha!!

[[ Sakura ]] said...

misz hanie...

nanti kiter gather² same ye sayang!!!

Nadzrah said...

sedapnyer air tuh... nyum2~ slurppp! hehe