Monday, May 18, 2009

-:: Iskh nak men Juga!!! ::-

Iskh da lama betul x men bowling nie!!!
Setahun sudah berlalu...
Last year Sakura men....Sebenarnya memang hobby Sakura men bowling tapi tetiba cam da kurang men sebab partner nak men bowling tu x der....



Ari ri tu Sakura men bowling kat Mahkota Parade Melaka..
Ush ghamai nyer owang....
Erm Sakura gi ngan dua orang munyet ni... ( jangan marah yek!!! mahu manja² sajerk!!! )
Sakura gi ngan Abang Rizal and adik Julie...


Abg Rizal yang terror men bowling...... ( Iskh terror ker ? kebetulan tu jerk...percaya la!!!hehehehe)




Ni plak aksi adik Julie.... Julie fokus Julie...Fokus e2 penting..!!!!

( wawawa pic sakura x der time baling bola nieh!!!!) X teringat nak soh diowang ambil...


Posing tetap Posing...Main bowling tetap main bowling walaupon longkang jer!!!

( Iskh da lama x men la katakan !!! )



Chumel x kaki kaki kaki kami berkasut bowling ni...Chumelkan!!!!


Ni plak pose gedik Julies and Sakura.....
Pas men bowling , kitaowang gi Dataran Pahlawan jenjalan cari pasal...Muahahahahaha
Pastu gi makan kat Restoran pe name ntah kat bukit baru...Pastu balik....


da!~~~



4 comments:

nURmALa mAZLan said...

x reti main bowling..isk isk...sianyer aku

[[ Sakura ]] said...

nurmala mazlan..

saya pon x reti sebenarnya...
tp belasah jerk!!!
kawan saya si rizal tu teror gak!
iskh..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish....
sape kah yg berbaju hijau itu?
dalam YM kata nye keje di BRUNEI..

ahhahhahah...brunei la sangat kan...

kasut kalerpul....nanti kita gather2...kita melongkang ke bowling lak yer dik sakura...

hehhehhe

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya...

yang berbaju hijau e2?
erm sape ntah!!! hehehehe

aah brunei la sangat!!kalu jumpa dier pancung terus je kak yanie jgn teragak²....zassssss


orait!!! nanti kiter men bowling plak ye!!!