Monday, May 11, 2009

-:: Sakura kini kembali bertugas ::-

Salam semua...
Aduhai bersarang la sangat blog Sakura nie.. Maklum la kan Sakura kalu cuti memang x hupdated blog... bukan pe!! Modem kat umah da terbakar , kalu nak online internet jerk mesti gi umah kak long Sakura n selalu Sakura online guna handphone jerk...


Kalu korang nak tahu time cuti der jer Sakura nyer xtiviti..Tapi xtiviti base² jerk..Banyak bende yang Sakura belajar...

Antaranya :-


1. Sakura belajar masak ngan mak kesayangan Sakura..... ( orang kate da pandai masak da boleh kawin!!! so sape nak meminang leh ar masuk meminang...kui kui kui )


2. Sakura belajar mengasuh kanak².... Time cuti la Sakura hangkut anak buah kesayangan Sakura bawa balik umah Sakura .. ( lulus juga nei...da bersedia ada anak..nge nge nge )


3.Sakura belajar menjadi
suri rumah sepenuh masa.. ( buat bekpes , masak untuk lunch time , wat minum petang .. mak Sakura hanya termampu senyum jer sebab anak dara dier sorang nie da pandai urus rumah tangga...waaaaaaaaaaah!!! )

Nila rutin Sakura sepanjang hari cuti Sakura..


Pejam - celik - pejam - celik semalam 11 Mei 2009 Sakura da mula bertugas di Koperasi Kolej Matrikulasi Melaka ini.. Semalam ari yang memenatkan!! Maklum la pelajar baru mula mendaftar semalam...


Kebizian semalam yang melampau ....


Stop dulu yerk!!! Nantikan N3 Sakura Holiday di Cameron Highland bersama siapa ? Tunggu!!!!!!!





6 comments:

nURmALa mAZLan said...

selamat bekerja sakura

kabussenja said...

selamat kembaliii.... wah cuti pnjng, pnjng jugelh langkahnye... bestnyeee, jeles tauuu... (psss... ade keje kosong x tempat cik sakura tu... cleaner pun boleh.. hikhik..)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat kembali bertugas kira duit riban2...

hehehhee....bak sini sket yg 50 hengget tu...

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

[[ Sakura ]] said...

nurmala mazlan.


meacih!!!
(^_^)

[[ Sakura ]] said...

kabussenja

heheheheh..
memula xcited coz cuti panjang tapi selalu jer buhsan kat umah!!
hehehehe

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya

meacih kak yanie!!

nak 50hengget!!
asal x minta 50hengget*10 keping?baru beshhh

kire duit koperasi la sis yanie