Tuesday, May 12, 2009

Cameron Highland


Huhuhu sepatutnya Sakura da post N3 ni da..
Tapi keadaan x mengizinkan sebab bz..
Walaupun agak da terlambat tapi still nak post kan juga N3 ni..
Kali ni Sakura , abang n family , akak n family bercadang nak bawa mak kesayangan kami gi cameron highland untuk celebrate besday mak and mother day...

Sakura and family bertolak hari SABTU , 7.30 pagi..


Gen2 Sakura and Wish abang ipar Sakura..

Kali ni Sakura x drive sepenuhnya kerana kesihatan yang tidak mengizinkan...Ape boleh buat .. Sakura naik kereta Wish jadi mem .. Sampai sekitar jam 4.00pm..Jenjalan sekitar cameron highland..Huhuhu sangat teruja dengan kekuasaan Allah..Melihat gunung ganang yang sangat tenang....Aduhai sungguh besar ciptaanMu !! Tapi kadang² sedeh juga sebab ada gunung yang sudah ditoreh untuk dijadikan bangunan dan sebagainya...



Peace!!! time ni kat Ladang sayur-sayuran...Kat sini da sejuk da....teringat plak time gi holiday kat China ri tu..huhhuhuh~~~



Ni plak kat ladang strawberry..Huhuhu segar² strawberry kat sini.....Tapi Sakura x ske strawberry...



Kat Ladang Tea...Secawan Tea RM 15.00...Bedal jerk!!!!

Ladang Tea lagi...Pic Sakura and anak buah jerk..Yang len malas nak turun...



Ni plak kat Ladang Bunga..Siyes wa cakap Lu!!! Bunga sini semua cantek²...Kui kui kui



Time malam celebrate besday n mother day untuk mak kami tersayang..


Selamat Ulang tahun !!
Selamat Ulang tahun !!
Selamat Ulang tahun !!
Emak!!
Selamat Ulang tahun !!


" Mak Adik sayang mak sangat!!! sangat !!! sangat!!!!"


My happy Family...waaa sumer da kawin tinggal adik jer single...
Ada sesape yang sudi jadi bf Sakura x? huhuhuuuhu


Pagi ahad lak Sakura sempat gi jogging sambil ditemani 4 owang budak kerdil a.k.a anak buah Sakura ar..




Sayang mereka :: Alysaa _Mohd Haikal _Alyaa_Alyfaa




Picture nie Sakura ambil b4 turun dari Cameron...
Holiday yang singkat ini sangat best!!!!



4 comments:

kabussenja said...

hyee... bestnyee... CH adalah tempt paling saye sukeeeee....

[[ Sakura ]] said...

kabussenja..

aah besh!!
tp pening..jalan bengkang bengkok!!

mightymie said...

salam sakura lame tak singgah emmm sonok nyerr pi jenjalan :)

[[ Sakura ]] said...

mightymie

sonok abg ui.!!!
tapi penat sangat!!!