Thursday, May 14, 2009

-:: TAG yang berkurun dari Midie ::-


Midie!!!! Midie!!!! Midie!!!! sory sangat² ye adik kak mala sayang...sangat lambat jawab Tag Midie nie.. Ok skang kak mala jawab k.. jangan majuk² nanti kene tarik telinga... Sakura sedang serius menjawab Tag Midie iniey...

Anda rasa anda hot?
hmmmm ...hot kot....hot hot hot..(poyo kan!!!)

Upload gambar kegemaran anda:

Kenapa anda suka gambar ini?
Sebab picture nie kat Guilin China bersama staff KMM..Kenangan yang terindah!!

Bila kali terakhir makan pizza?
Tak ingat la...X silap tahun lepas...

Lagu terakhir anda dengar?
Liya Af4-Akukan terus Pergi ( nak pergi jauh² la cam nie...)

Selain nama sendiri,anda suka dipanngil dengan nama apa?
Sakura ( hahahaha sebab minta tengok kartoon pe ntah yang nama perempuan tu Sakura )

Tag lagi 7 orang: ( Sakura x nak Tag tapi nak tukar Tag kepada name len ok )

Iena Tomey
Mamat
Dak Ili
Adik Umai
Midie
Rizal
Yanie Putrajaya

Siapa No.1 kepada anda?
Kawan baik Sakura

Orang No.3 ada hubungan dengan sesiapa?
ade..Mat Salleh (hehehehe..ada kene bantai ngan ili nie!!!)..

Kata sesuatu berkenaan orang No.5.
Midie sangat baik...Saya sayang dier sebab dier n the geng sangat besh!!

Bagaimana dengan N0.4?
Iskh susah nak cakap sebab dier nie seorang yang baik , ske wat lawak , ..iskh best la

Siapakah orang No.2?
Dak Mamat la sape lagi

Pesanan kepada No.6?
Pesanan untuk budak nie!!! Jangan ske sakitkan hati orang!!!!! Faham!!!

Pendapat anda tentang No.7?
Member myspace n blogger yang baik.....



Selesai hutang Sakura pada Midie!!





4 comments:

midie said...

hahaha thanx!!!

[[ Sakura ]] said...

midie.

same-same

abg eQ said...

suka la pic header kat blog sakura ni...ada unsur2 artistik! bulu mata lentik tu guna apa? maybelline ke?

[[ Sakura ]] said...

abq eq..

hehehe cantek kah sakura?
bulu mate itew ? x men la maybellin abg eq...cilok bulu mata unta!!!
muahahahahahahaha