Thursday, April 16, 2009

Gediknye...........

Salam semua...
Waaaa lama betul kan Sakura x hupdated blog...
Lately macam malas jer... Sedangkan banyak jer bende nak upload..
Maklom la Sakura der jer xtiviti yang best²....

Tapi x per , ri ni Sakura hupdated ini Blog untuk korang yang nak tahu ape Sakura wat semalam...
Semalam Melaka cootttyyy...So bile cuty mula la rakyat Melaka melonjak² nak kuar kan!!! Sakura pon same nak kuar dari Melaka...

Sakura gi SUNWAY PIRAMID , SUBANG.. sape kater jauh? dekat jer...2 jam dah sampai...
Sesi bergedik² time nie...Sakura gi ngan best friend nie Dak Ina... Nek kete dier , kete Sakura tinggal kat umah dier...



Sakura gi ngan Ina then jumpa Iqbal kat Sungai Besi .... Pastu jumpa member sorang nie ... Tu dier Gen2nye...
( sorei belum masa nak tunjuk dier di khalayak umum..muhahahahah)


Jumpa plak ngan member baik Sakura nie..Si Ili ...So dier pon tumpang gedik sama...Ili ngan kawan dier 2orang ... Siap Ili bagi ayat nie kat aku lagi "... Mala ape dah kaya sangat ko erk , nak nek KL jerk... Jutawan betul!!!! " hehehe Amin...


Ni kami yang gedik...Asyik ambil gambo jerk... Kepada boys 2owang yang ikut kitaorang pon da pening..... Ladies that day la katakan!!!! Muahaahahaha.After berfoye kat sini..
.

Gi jenjalan kat Putrajaya...Sesi berdating la katakan!!!! Upssss terbocor sudah!!!! Penat dow malam tu....Lepas tu Sakura and Ina gerak balik....
Burbye Zaf... ( merindui kamuuuu sepanjang masa ku ...muahahahaha gedik u!!! ) Burbye Iqbal ( Ina say good bye kat Iqbal!!!! ) So kitaorang pon gerak balik....... InsyaAllah kitajumpa lagi ye...





2 comments:

kabussenja said...

wah bestnya coti2, pastu leh berpoya2 hehehe.. laen kali ajak owg skali tau...

[[ Sakura ]] said...

kabussenja..


ok ok ok nanti kite kuar same k..
muaaahahaha