Wednesday, April 8, 2009

-:: Mata aku P.E.N.I.N.G!!! ::-

Korang penah x kene " mata pening ? ".....
Eh ada ke mata pening? Adalah...hehehehe aku pernah kene seketika dulu...
Mata aku sakit terus ke kepala...Huhuhu

Tu tandanya mata aku sudah mula rabun....
Macam mana x rabun , 24jam depan komputer..

Dari tempat kerja bawa ke rumah.....

Gi jer check mata kat AXIS and kebetulan cuzen aku kerja situ so dier pon check ar mata aku..
Waaaaa kene pakai sepek mata lor!!!! Terus jer gi wat sepek mata.... Masuk yang sekarang nie yang ke 3 sepek mata aku..Mana x nya terduduk la...Bingkai patah la...Cermin sumpek la...
Tapi yang nie hope fully kekal...Asyik men duit jer beli sepek mata....Dan sebenarnya wat
pengetahuan korang aku x ske pakai sepek mata.... Nanti telinga aku gatai!!!!~~~~



Tu dier aku bagi tangok muka aku pakai sepek mata....
Macam cekgu cekgi kan!!!!! Time driving and mengadap PC je aku pakai....Kat umah kenkadang jerk...Selebihnya aku pakai kanta lekap...
Aku lagi selesa pakai kanta lekap ..
Ntah x tahu sebab pe...Yela da aku x ske pakai sepek mata kan!!!




Ni sebahagian koleksi kanta lekap color aku...After 3 month mesti semua tukar...Sebab ni leh tahan 3 month jerk....Sampai ada member aku tanye kat aku " weh x sakit ker mata ko asyik pakai kanta lekap? X la da biasa.....
Aku lagi selesa pakai yang color sebab pernah dulu aku pakai yang transparentnyer siap bawa tido lagi dan keesokkan hari nyer still aku pakai sebab aku x perasan....E2 bahaya nyer kalau pakai yang transparent coz kiter leh x pasan....So aku pakai yang color nyer supaya bila pandang jer cermin aku leh nampak....Huhuhu..



Ha ni plak picture khas istimewa untuk korang yang aku sayang....nge nge nge chumei x? Chomei kan !!! Tu dier anak buah aku sampai pelik tengok aku.....Acu mala Acu mala....

Kepada yang pening² mate tu cepat² gi check mate ok....
Takur pening mata tu melarat!!!!....~~~





4 comments:

Ecah said...

wakakaka.. sangat2 comel la gambar yang kat bawah skali tu...

[[ Sakura ]] said...

Ecah..

keh keh keh...
meacih

[yAN!e][pUTraJAya] said...

gambar pakai spek yg no 1 tu
nampak cengkung jer muka....

diet eh

hehhehehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya..


hehehehe in proses