Sunday, February 1, 2009

-:: Lepaking bersama Hatta Dolmat ::-


Salam Isnin semua....
Kembali bekerja setelah 1 hari setengah cuti....
Nge nGe nge nge...
Tapi sape yang duk Wilayah " Selamat Bercuti "..
Sebenarnya ada lagi story n pic dari China yang belum masuk n3 tapi tetiba cam malas nak upload..
Huhuhuhu..
X pe cukup la sekadar yang ada untuk tatapan bloggers ok..



Khamis malam tu x tahu nak wat pape , Sakura ajak la member2 ni kuar..
Ajak dak Nad , ajak dak Rizal and kalu sudi ngan Hatta Dolmat...
Ala Hatta yang pereka fesyen tu.....

1stly lepak kat Steamboat Dataran Pahlawan..
Sejak2 ni ske sangat makan steamboat!!!
Erm walaupun diriku ini Elergic , x pe bedal kan je!!!!
Pastu jalan2 sekitar Dataran Pahlwan sambil mengejar masa...
Erm Sakura kene sampai umah b4 10.00 pm..



Pastu Jumaat malam plak...
Kubuhsanan melanda diriku ini...
Aduhayai....
Adik angkat Sakura nak datang ngan cuzen dier Hatta Dolmat tu mengisi kekosongan di hati...
Huhuhu Sakura pon ape lagi masak la " daging kebab "... tapi makan ngan roti gardenier je ..
Selain Sakura , Hatta Dolmat n Nadea , Sakura invite Encik Rizal nie!!!!!
Apepun tenkiu friends coz sudi bertandang ke teratak hamba..
Ceh ceh ceh bermadah pujangga la plak...









12 comments:

Wahidah said...

wah masak eik...besh2......bile nak masak kan kiter eik?? :p

[[ Sakura ]] said...

wahidah...

meh ar lepak sesama nanti sakura masakkan!!!

Wahidah said...

ok2..nanti kalo org blk kg org calling2 k

♥miss zaza♥ said...

wah lepaking ngn Hatta Dolmat tuh.
best nye!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

vah vah vah
bergambar dengan incek hatta dolmat arr...

comey nyer....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

[[ Sakura ]] said...

wahidah..

ok nanti balik call sakura ye...

(*_^)

[[ Sakura ]] said...

miss zaza..

tula ingat nak lepak same time akak sms tu tp zaza dlm bus..kalu x leh je lepak sekali ngan hatta..time tu akak hangout ngan dier juga..

next time k...
(^_*)

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya..


ni x saba plak nak bergambar ngan sis yanie ku yang cantek ini...
8hb!!!! tunggu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

haipppp
sabar2

akak tak sabar nak babap montot kamoo

he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya..

pasni montot ku yang gebu nie akak ditutupi beberapa lapisan span agar x rosak di babap oleh yanie...!!!!!

mueheheheheheheh

.::c!kzUrA::. said...

wah...da kuar ngn hatta dolmat... :)

[[ Sakura ]] said...

cik zura.


hatta tu sepupu kepada adik angkat cik sakura...

heheheh