Tuesday, January 27, 2009

-:: Guilin China Part 2 ::-

Erm kat sini kan nak cari makan memang susah..
Tapi kami jadi senang sebab semua dier sediakan dalam pakej...

Restaurant Muslim la tempat kami bersantapan!!!



Bab makanan plak !!!
Memula tekak ni x leh terima..
Mana tak nyer sayur jer semua...
Ntah pape ntah!!!
Tapi masuk ari kedua semua ok..
Aku jer seksa nak makan sebab bibir pecah..
Alih cuaca la katakan..



Ni plak kat silver cave..
Memang ciptaan Allah sangat cantek!!!
Sakura x sangkan dapat menjejakkan kaki kat dalam " Silver Cave .."
Sungguh cantek !!!!

Setelah penat berjalan.. Lepas makan malam ... Group kitaorang dihidangkan dengan acara silat mata... Memang pandai diorang men silat mata.. Balok mewakili semua.... Go Balok go balok.... After acara silat mata , ada tarian " separa bogel".. Huhu cantek sungguh yang menari tu... Pelik tapi benar.. Group kami tidak dibenarkan sama sekali ambil gambo... Erm.....

Ni plak acara men Pool ..
Tengok boss Sakura men pelbagai gaya dier buat..
Sakura?Sikit2 boleh la..... Acara memanaskan badan la kata kan.... nge nge nge nge....

Ni kat tempat pengeluaran " Silk "..
Huhuh sangat mahal kat sini...
Walaupun mahal Sakur ada beli Kain Silk untuk diri sendiri..
2 1/2 meter = RM 380..
x pela mahal pon mahal la , ntah bila sampai sini pon x tahu lagi kan!!!...

Next Episode....








6 comments:

-cD- said...

ehhh mana serpihan tembok besar cina tuk cD? huhuhuh

[[ Sakura ]] said...

cd...

sakura x pegi beijing..
sakura gi guilin...
kawasan gunung..
tp sejuk bagai nak rak..
dapat la rase salji..
huhuhu

goasop said...

panas2 gini ni.. best kalau dilimpahi salji kiri kanan~ ehe

Wahidah said...

wah smpai ke china....jelesnyaaaaa

.::c!kzUrA::. said...

wahh dpt rasa salji..ni yg jeles nih..

juliana shahida said...

tarian separa bogel? erkksss...