Tuesday, January 27, 2009

-:: Guilin China Part 1 ::-


Salam semua ...
bersarang da kan blog sakura nie...
Bukan pe Sakura baru je start keje setelah menghilangkan diri ...
Erm ok la Sakura terbang membawa diri ke " Guilin China selama 6 ari ....."
Pergi ku kerana membawa hati yang lara...ceh lara la sangat kan!!!!!!

Dihati Sakura nak pergi dan macam tak nak pergi tapi last minute Sakura pergi setelah bonda kesayangan ku memberi keizinan tapi Sakura tahu disebalik hati kecil bonda ku tidak mengizinkan anak bongsu nya pergi untuk .. Risau katanye!!! Tapi Sakura tidak keseorangan tapi bersama rakan sekerja.....

Cuaca kat sana sangat sejuk...
Sejuk sampai ke tulang la!!! Aduhayaiiiiiii
Ni lawatan pertama ke Elephant trunk!!!!
Cantek giler kat sini!!!!




Huhuhu baru 1st day sampai da pegi urut kaki..
Upsss ikutkan je coz da termasuk dalam pakej!!!!
Best layan la juga bila kaki kene urut




Ni time kat perkampungan orang asli...
Kat sini sejuk yang amat!!!
Tuhan je tahu ....
Kat sini memang best sebab pemandangan dier yang sangat natural...
kitaorang naik boat nak ke kampung ini...


Orang2 kat sini semua ramah..
Tapi tu la ada satu bende yang kitaorang sebagai rakyat malaysia tak berkenan ni ..
Nak tahu ape x?
1. Toilet yang x der air...

2. Toilet yang x der pintu.....
3. Melecehkan bila kemana sahaja kene bawa botol air mineral....

Ni plak kat Li River....
Sakura dapat tengok cara orang sana hidup!!!
Mereka menggunakan rakit o boat sebagai pengangkutan awam...
Pemandangan sangat cantek!!!!!!!
Ni Sakura naik VVIP boat lagi!!!

Huhuhu menglihat pemandangan sekitar sungai Li...

Next episode.........






4 comments:

miSz.haNie said...

xjeles...
xjeles...
T_T

[[ Sakura ]] said...

misz.hanie

erm....
(*_*)

.::c!kzUrA::. said...

sronoknye dpt travel ke negara org..

bila la zura br lepas p overC ni yea??

**jauh pjalanan luas pandangan**

juliana shahida said...

bestnya!!! hehehe :p