Sunday, November 23, 2008

_:: Majlis Kawin Redza Lagi ::_

Salam Monday...
Pagi yang nyaman di tempat kerja ku....Aircorn yang x tutup selama 2 hari!!!!!!
Mood yang baik di pagi hari membuatkan aku semangat nak edit picture ngan updated blog!!
Lama seh x hupdated ini blog!! Padahal ader jer bende nak distory kan.Tapi aku sangat pemalas !!!

X pe x pe ni aku da hupdated da....
Entri kali ni " Majlis Kawin Redza "..
Sebenarnya budak Redza ni da nikah 080808.. ( Tarikh besh woooo) di Kelantan .. Wife dier nama Marini..Majlis Di Kelantan da selamat so Last Saturday majlis sebelah Redza plak...Besh erk tengok orang kawin nie!!!!


Ini la dier dak Redza..My besh friend!!!! Huhuhu memori aku dan member lain masih diingatan..Kan kan Redza...

Tu dier aku ngan ina menumpang bergaya dengan Pengantin...Cik Ina bila turn kita nieh?Ayooo ske tengok member kawin!!!!

Dapat gak berkumpul ngan member lama...Da lama x kumpul reramai..Tapi ni sebahagian jerk!!! Yang lain entah gi mana pon x tahu!!!!Am selaku juru gambo dak Redza ..
Pepown Selamat Pengantin Baru dan X lama lagi aku jadi Auntie la Redza erk!!!!
Erm tunggu!!!!!!!



4 comments:

J3batDerhaka said...

Mak aih.. hensemnye mamat tuh,. wife dia pOwn lawa. kawan kO ke mala? bertuahnya kO ada kawan hensem macam tuh. dah macam sultan dah rupenye. atau memang berdarah sultan nih?

[[ Sakura ]] said...

jebat derhaka

ayoooo puji diri sendiri nampak...
susah dapat kawan ske puji diri sendiri nie..
hehehehe

J3batDerhaka said...

ler!! tu aku ke? hampir aku x kenal. ingat kawan kO yg lain. sOrry la..

[[ Sakura ]] said...

jebat derhaka

mengada erk ko redza...
tampau kang!!!!