Sunday, November 23, 2008

Kene TAG

Huhuhu buka je blog nie and tengok kat chat box tu " cik Sakura kene tag lg..hehehhe "
Kalu bab meng " tag " ni x laen x bukan mesti keje Dak Hanie..Maklumla dier kene tag so membalas dendam pada orang lain..Ayoooooo betul tak Cik Hanie..

Oklah Cik Sakura yang baik Hati dan dalam mood yang baik nie menjawab " Tag " Dak Hanie nie owkey.....

TAG dari Dak Hanie

7
Fakta Tentang Saya

  • 1st ly orang akan kata saya sombunk!!!!!! Aduhai pernah ar dulu orang cakap aku sombunk!! Meh kenal ngan aku dulu baru tahu ar ....
  • Pastu an orang akan kata saya garang !!! ye ar cara saya cakap...hey saya baik hati ar!!!
  • Huhuhu Camera ngan saya tidak boleh dipisahkan .. ( ayoo sama ngan dak hanie )..Kemana je mesti nak tangkap gambo ..
  • Saya nie ske merajok..Tapi kejap jerk!!! Keh keh keh
  • Agak sensitif...x tahu ar nape!!!
  • Kalu burinkkan , saya leh wat ape saya ske tanpa berfikir..Pastu kan selalu kene basuh ngan member...
  • Ske marayau....Huhuhu merayau sambil coci mate kataku...




7 perkara menakutkan saya di dunia :-
  • mati... ye ar sape tak takut mati..
  • kehilangan orang yang tersayang.......( x nak x nak!!!)
  • bila x der money...maklumla skang semua nyer money , money...
  • bile saya da wat salah , saya akan minta maaf dengan kadar segera.....
  • bila orang x memaafkan saya....( mati bile2 je..
  • X cukup amal ibadat..!!!!
  • Ular , harimau , singa , dan laen2....





7 lagu buat masa skrg
  • Kangen Band-Yakinlah Aku Menjemputmu
  • Romance - Kuingin Kamu
  • Kerispatih - Lagu Rindu
  • Melly - Mungkin
  • Jangan Bilang Tidak ( lama da lagu nie tp ske )
  • Sheila - Mungkinkah
  • Hanya Kau Yang Mampu - Aizat





7 perkara selalu sebut
  • Aduhai
  • Erk eleh
  • Shiut jer
  • Poyo erk
  • Hehehe
  • Huhuhuhu
  • Pe pe je ar




7 perkara yang amat bernilai

  • Emak
  • Family
  • Kawan2 yang bertakhta di hati
  • Kereta saya
  • Henphone saya
  • Camera saya
  • Barang makeup..Sudah semestinya




7 pertama kali dalam hidup saya

  • Dapat beli camera digital ngan duit sendiri
  • Beli Hp 3g ngan duit sendiri
  • Dapat kereta dari my mom...
  • Arwah ayah bawa saya mengerjakan umrah dan haji..
  • Kene lempang kat padang perhimpunan time school dulu pasal kening...
  • Bila putus cinta pertama...Sakit oooo
  • Gaduh ngan member baik time darjah 1 ( 1991 ) pastu baek sampai skang ( 2008 )!!!!!



Picture terbaru Sakura........

2 comments:

miSz.haNie said...

hoyeee...
**kelepek..kelepek..-tepuk tgn..
nt leh tag dak sakura lagikk
kan..kan..kan...
**larikk..larikkk

[[ Sakura ]] said...

tag la bebanyak!!!!!
huhu kompang kompang..
tanda mengalukan tag dr cik hanie...
wak larik saya kejer..
keh keh keh