Sunday, November 23, 2008

_:: Selamat Hari Lahir Part2 ::_

Ha hu hi...Hehehehehe Sabtu lepas kan!!! Kan kan...Selamat sudah majlis Besday dan doa selamat sikit buat Si Kecil Chumel ku ini ...Muhammad Haikal..Alhamdulillah ghamai gak ar sedara ku berkumpul termasuk teman terapat Cik Sakura.. Meh tengok sekitar Majlis besday dak kecik lagi cerdik nie!!!!!


Cake number 2..Tu tandanya umur dier da 2 Tahun..Budak kecik yang shepet matanye.... Cake nye sedap!!!! Pelbagai corak..Tengok ar shape yang pilih ...Keh Keh keh

Ha Sakura ske tengok pic nie....coz Si Farisya tu chumel...Ala yang sebelah Si Haikal...Chumel kan!!! Teringat zaman Sakura kecil2 dulu..Ada gak arwah ayah wat besday party cam nie!!! Sedeh2..

Antara sebahagian juadah ari tu...Yummy yummy.. Cheff jemputan khas dari Kuala Lumpur....

Permainan rebut bantal dadu ....Bantal Dadu tu kepunyaan aku!!!!!!!!! Ayooo penin ar pale aku bile aku beluk bantal dadu e2...heheheheheTenkiu Alyaa coz tolong ambil kan pic Acu n Friend's nie!!!!! Korang nak tahu yang hujung sekali baju kemeja biru e2 dak Virus ( dak tintong ) , wan ( semakin macho ) , Iqbal ( ishk ishk ishk ) , Ina ( cover cune ) , Julie ( blog n myspace member ) rizal ( dak ske wat lawak )..

Ni plak Dari tepi dak Wan , Dell ( dulu kan kitaorang panggil Dell poyo ) , Syuk ( cool boy ) and dak Virus tintong!!!!! )


Sebelum bersurai....Posing dulu...hehehe nice pic!!! Tenkiu Iqbal.....
Pepown Tenkiu to my dear Friend's coz sudi datang meraikan besday anak buah Cik Sakura....

SEMOGA PERSAHABATAN YANG TERJALIN TIADA PENGHUJUNGNYA...



2 comments:

Nurmala said...

meriah nyer majlis harijadi budak2 kan??? teringat masa kecik2 dulu

[[ Sakura ]] said...

nurmala...


tu ar...
teringat zaman dolu2..