Thursday, September 29, 2011

NUR IMAN WAFIRAH



assalam ......
post entry laju² .....
selagi masih panas nie !!!


ok ok ok !!!
tengah hari tadi sempat jer gi tgk baby cumei milik Abg Khairol .....
yang lahir pada 19 Sept 2011 ....


owh cumei owh !!!
geram sangat nie ngan baby chumei .....
Cik Mal berkesempatan la join kakak Library yang chumei2 tu gi melawat baby chumei tu ....
Jom layan pic !!~


NUR IMAN WAFIRAH
[ wahhhhh i like name ni !!!~ ]


sumpah giler se ngan pic nie !!!
ok kepada kak kam , lain kali bawa sepit baju ye ....
puas gak la cik mal nak kempiskan masalah tu ....
hehehhe



Nur Iman Wafirah bersama mamanya ....
[ emak ker ? ibu ke ? umi ? mami ker ?]



masa yang ada sangat tidak mencukupi ...
Anyway tengs kepada Tuan rumah kerana menyediakan makan tengah hari yang lazat ...
Dan membuatkan saya sendawa sebanyak 2x dalam kereta sebab saya kenyang makan di rumah tuan rumah .....
and the last one , SUKE PIC NI sebab macam salam perantauan plak .....



Kepada Abg Khairol dan Kak lina , saya nak wish sepatah dua kata .....

1 ) congrats sebab dapat baby gurl yang cumei .....
2 ) semoga baby ni jadi anak yang dengar kata , berjaya didunia dan akhirat .....
3) semoga menjadi anak yang solehah .....
amin ...




4 comments:

mr_khai said...

thx cik mal sbb wat entri khas utk anak abg kerol.. i likeee.. *_*

Mal said...

MR KHAI ..


OK !!
KEMSALAM IMAN YEA

mr_khai said...

urrmmmm... sgt rindu coz iman skang kat ganu :(

Mal said...

mr khai ...


oh yeke !!!~
tak pe jap je iman tu kat ganu ....
nanti dier balik melaka balik tu ...




saya suka nama Iman tu !!~
sejuk je ati bile sebut kan !~ ^___^