Monday, February 28, 2011

bila SAYANG CIK MAL prob


argh tension lagi .....
sedang belek2 phone , tengah layan lagu kat phone TETIBA scren phone jadi kelip2 ...
dah sudah !!!
jadi hal lagi nie ......

relax relax !!!
off phone ...then on balik phone tu .....
berkelip-kelip tiada henti ....
syeaaaaal betul lah...
apakejah nyer berkelip2 ni lagi .....
" JANGAN DIMINTA UNTUK MENGGANTIKAN YANG BARU ....."
sangat membazir untuk benda2 nie ..
huwa huwa ....



buat masa nie Cik Mal off phone je la...
malas nak pikir......
ade je 2nd number TAPI ada la sekerat 2 je yang tahu ....
iskh iskh !!!
patutla Cik Mal mimpi dapat duit syiling melambak² upenya ada masalah yang berlaku ...



teringat zaman skolah dulu , form 2 da pakai henphone butterfly ....
lepas tu guna SAGEM...
tabek sikit kat SAGEM la sebab 3 tahun kot pakai henphone gedabak tu ...
haiyak !!~
henphone skang sangat x tahan untuk jangka masa panjang ..
mencik betulla !!~




1st model
NI LA SAGEM YANG TAHAN LASAK TIME DULU² CIK MAL pakai ....!!
henphone skang lembik !!~
lembik cam tin susu !!!!



huwargh huwargh huwargh !!!
nape la Encik Sayang nie berkelip² ......
[ henphone Cik Mal LA ]




═════════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════════
Besar kemungkinan, doa kita belum terkabul kerana Tuhan mencintai kita. Tuhan tidak mahu melihat kita kesusahan jika doa itu dikabulkan. Apa yg kita sangka baik, belum tentu baik untuk diri kita. Sebaliknya, apa yang kita benci mungkin menjadi perkara terbaik dalam hidup kita.
═════════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════════


3 comments:

NM02 said...

sama... ai pun pakai sagem masa muda2 dulu... kaler kuning lagik....auchhh

Sakura Chenta AheytarO said...

NM02 ..


sagem sangat tahan !!
baling kat dinding ...berdentum!!

tp relax gi leh guna...
hp skang !!~ adeh

Sakura Chenta AheytarO said...

NM02 ..


sagem sangat tahan !!
baling kat dinding ...berdentum!!

tp relax gi leh guna...
hp skang !!~ adeh