Wednesday, September 29, 2010

Yeeeh sudah buka !!!

Salam ....
Iskh lama da tak hupdated blog SakuraNatashima Mashimaru nie....
Rindu asenye nak kongsi cerita harian cik Sakura nie ..

Nak ikutkan sangat banyak la kan cerita ...
Tapi yang lepas biarkan jadi cerita harian cik Sakura je....

Sakura Happy sebab Harian Cik Sakura ditemani sesuatu yang isti
mewa...
Akhirnya Cik Sakura memilikinya ....


Cik Sakura amat menyayanginya ..
Cik Sakura amat mencintai ....
Cik Sakura amat
mangasihaninya ....
Ke Mana sahaja bersamanya ....


yeah ini la yang di maksudkan ....

Encik NIKON D3000..
tak mampu nak beli D90...


oleh kerana sudah ada yang intimewa maka cik Sakura text power jap bergambar bersama family .....
Biasalah ape ape pun cik sakura utamakan Keluarga..
.Mari Layan picture tanpa sebarang edit Photoshop ok...




My Mum ...Puan Hajjah Hasnah @ Hapsah bt Hj Tahir..
SAYANG MAK sangat²




Ini Abang Cik Sakura ngan akak ipar saya ...

Haihhhh sayang mereka juga ....



Ini Mohd Haikal permata hati kami sekeluarga ....

Satu2 nya anak buah lelakiyang Cik Sakura ada...
Next year Haikal da ada adik....Dun Notty ye sayang acu!!!~





Kak long ngan abg ipar Cik Sakura , Mohd Halisham ..
.bersama yanna chumel....

Next year mereka akan berpindah ke Singapore....
so Cik Sakura akan merindui si chumel2 itew...


Kak Ngah [ depan ] Kak Long [ tengah ] Alyfaa [ hujung ]
Lurve mereka so much!!!~ Tanpa mereka sunyi Cik Sakura sekeluarga ...



Hajjah Normala Bte Abu Bakar bersama Haikal sayang ....

Huh saya pun suka bergambar begitu juga dengan si Kecil ini..... ....

Huhuhu Cukup buat setakat ini .....
Lain entry esok2 pulak yea ....




Note : Kepuasan memiliki Encik Nikon itew


walaupun x glemer tetap nak hupdated gaks.!!!!~

4 comments:

mightymie said...

salam selamat kembali berblog semula ingat cik sakura kemana la wahhh dah ade teman istimewa tuh cayok bile lah kite nak dpt nih huhuhuh nak jugak...

Sakura Chenta AheytarO said...

Mightymie ...


hehehehe
wsalam...
insyaAllah akan dikongsi cerita lepa s nie ...
mOOD BLOGGING DA tiba nie!!~

insyaAllah dapat jugak nanti

Pensil Organik said...

:)

Sakura Chenta AheytarO said...

PENSEL ORGANIK ..

:)