Sunday, April 11, 2010

berfoya bersama blogger...

STORY TWO

salam monday korang... ari ni badan sikit sakit sakit...tak tahu la kenapa... sebab menangis bermalaman kowt ..
ok ok ok sabtu Sakura gi wedding kakak sedara anis...aku suker kompang kampung tersebut...
sangat best!!~kalu nak kawin nak panggil mereka la untuk memeriahkan majlis aku nanti..
verangan la kan japs....
meh layan ape yang patut....


sakura dan anis.....

lepas saje lepak di majlis orang kawin , sakura bawa diowang pekene coconut shake..
haha teringat member opis cakap coconut sex... huhu..
lepas tu ke kota melaka.. aku dengan gigih dan sangat sopan memakai baju kurung moden sepanjang ari... panas weh!!! tetapi tetap cool...



memula aku cam memalu ngan daus n aizol..
tetapi lelama ok da...mereka sangat best!~~~



haha aku akan letak pic yang cantek disini...
yang lagi cantek aku letakkan di Facebook aku....



aku ske ngan pic nie...sebab nampak semua cute kan!!~



korang !!! sakura nak bagitahu nie....sakura ske pic nie...
pandai adik tu ambil kan!!!~




aksi kami di masjid Selat...
tengok tu dak Daus , bukan nak duk diam kalu bergambar...ada jerk aksinya...
kan pojie kan!~




kali ni ke jonker street plak....
sangat sedap buah ini......
mereka yang 1st time mencuba pun cakap sedap...




x sangka pejam celik pejam celik da malam..
hehee....
sakura dapat bersama mereka sampai di jonker walk jerk..
sebab ada makan malam bersama seseorang...
gigihkan diri memandu dengan lajunya untuk pulang kerumah dan bersiap-siap bersama nya...


kepada : Pojie , Daus and Aizol..... sakura sangat happy bersama korang ari tu..
next time leh lepak lagi erk!!~




nota : x untuk bersahabat..bersahabat la dengan ikhlas dan jujur insyaAllah ianya akan berkekalan....


4 comments:

AZIZUL HASIMIE OSMAN said...

wahhh..sweet moment dgn miss sakura..
tq tq jd pemandu pelancong..

[[ Sakura ]] said...

Azizul.....

hehehe same²..
sedeh x pat makan malam bersama...
sebab da janji ngan friend nak jumpa

||| PöJìé PööH ||| said...

POjie suker sumer pic!!
btw knp font sakura warna itam sama dgn background? nk baca tpaksa highlite kan tau!

btw makan malam next season plak k..
lalalal..

[[ Sakura ]] said...

pojie :

hehehe...
yeke same warna font tu!!~
entah kat sini ok jerk...
urmmm


ok next season makan malam bersama..
hehehehe