Sunday, February 7, 2010

++ hapyy besday to me!!~ ++

semalam 07 FEB 2010..

genap la usia i 26tahun..
dari tahun ke tahun meningka
t dan terus meningkat...
kepada kawan² yang wish besday kat i , tenkiuuu so much sebab ingat tarikh lahir i..
i terharu..

meh i nak story sikit...
malam tu i tidur ngan mak i..
( anak emak yang sangat manja dan kadang kala garang ini masih tidur dengan emak )

pagi tu , after solat subuh emak i cakap
" ari
ni ari lahir adik...mak doakan adik panjang umur dan dimurahkan rezeki...
tetiba mak cam nangis sikit .. tak tahu sebab ape...

tapi i rase i tahu nape... ( mak !!! sory sebab adik belum dapat penuhi impian mak... )..
da 26 tahun da anak mak ..!! ( yeaaa mak adik da tua sikit )..


tengah cam sedeh2 tu , hidung i yang selsema dan badan i yang agak panas oleh kerana demam yang kadang-kadang baik dan kadang-kadang x baek , tetiba mak hulur angpau merah....waaaa angpau!!!~
mak x bagi hadiah tapi mak bagi duit....duit tu adik simpan untuk kawen!!! lalalala
( ntah la BF pon x der kan!!!~ cam ner nak kawen..)


tenkiu tooo friend yang kirim sms ...
tenkiu tooo friend yang nyanyikan la
gu besday dalam phone untuk i...
tenkiu toooo encik yang bagi perfume DIOR tu...i suka..
tenkiu tooo friend yang bagi patung korea tu..
tenkiu too friend yang bagi keychain coach tu..
Tenkiu so much !! i hargai ...
dan i nak bagi tahu " i sayang semua kawan i termasuk yang baca blog nie!!~.. "

di usia 26 tahun i berdoa agar dipanjang umur dan dimurahkan rezeki..
berdoa juga agar diberi kesihatan yang b
aik ..
berdoa agar menjadi anak yang solehah
berdoa agar dipertemukan jodoh dengan orang yang baik dan boleh membimbing i ...
amin...



H.A.P.P.Y B.I.R.T.H.D.A.Y tooo me


( sahaja guna panggilan " i " dalam entry ni...selalunya guna " aku " kan..saje nak gatal²..)
lalalalala


4 comments:

Hezesuze said...

waduh! anak emak yea...hehe
alah xkesah ler bape umur kita kan
yg penting kita nmpak muda remaja gtew...ahaks!

hepi belated buffday akak ucapkan..

[[ Sakura ]] said...

Kak Heze


hehehehe..
26 tu da wajib kawin kak!!!
x der sape nak kite...
waaa nanges jap!!!

lalalala..memang nampak muda kan!!!
tenkiu kak

@nak_@ahmad said...

happy besday to youuuuuuuu..

nak kek dua potong!!!!

[[ Sakura ]] said...

anak ahmad

tenkiu tenkiu

nak cake 2 potong ?
erm x der cake pon...
awak la bg cake ok?
lalalala