Tuesday, July 7, 2009

_:: Poye² Melaka : Part FOUR ::_


Sambungan dari _:: Poye² Melaka : Part Three ::_ owkey...

Da puas bergedik sakan di Sekitar Bandar Hilir..
Menapak pulang ke tempat kereta..Ayooo sangat penat la weh..

Mana x nya kereta Gen2 ku park di Hotel EQ..
( idea abg rizal .. kantoi!!! dier pernah park kat situ berfoye bersama member kan!!! )
Tapi okla coz kereta Gen2ku x panas..Huwa
huwa..
Kemana pastu ?
..

..
..
..
..

..
..

..


Ke Jonker Street

Tempat ni sangat best!! Sakura suke sangat coz barang² kat sini sangat murh dan sangat berbaloi.. Orang kat sini jangan cakap la .. Sangat la ramai owkey..



Kat sini Sakura x der la ambil picture sangat coz memasing cam penat kan!!!
Pastu nak jumpa member ciomm moolot hanie..
Nama dier dak ipin..Sangat friendly owkey..

Walaupun x pernah jumpa tapi dier sangat best n sangat peramah....


Si ipin belanja kami semua minum di Ranting Cafe..
Huhuhuhu baru Sakura tahu kat sini der Ranting Cafe.. Tempat dier sangat unik... Ayoooo next time leh lepak kat sini coz tempat dier tersorok..
( dating time la weh..!!!
)
Panas !! Panas !! Ape yang panas ?

Eh jangan salah anggap owkey..
Sakura cakap panas sebab air yang diorder lambat sampai.. Idea nak bergambar membuak² nie.. Huhu kebetulan 4lelaki 4 perempuan kan!! AYOOOOO matila kami sebab kami bukan pasangan couple..

***(tetiba Sakura cam jeles sikit disini...kah kah kah kah acah mereng nasi goreng )***

Yang berpasangan merpati sejoli iaitu " Encik Hafiz dan Anim "..Pasangan tunang yang sangat sporting!!!



Tungguuuuuu
kehadiran entry

_:: Poye² Melaka : Part FIVE ::_






10 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

aper yg PANAS?
aper yg JELES....?

sungguh kontobesi n3 kali ini

hu hu hu

♣haNie♣ said...

jeles ke?
aiyoooo..
panasssss..... :P

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya..

PANAS .... coz air lambat sampai auss..!!

JELES .... mana ada...saje jerk!!!
wakakakakaka

[[ Sakura ]] said...

hanie..

Jeles ler.
hehehehe (jujur nie ..)

hahahahaha gelak guling ² da nie.

-cD- said...

tetiba jeles katanya...

matilah sejak diawal lagi cD da perasan..

larikkkkkkkkk

paRi-paRi sYurGa said...

hehehe.. sgt seronok jugak jumpe sakura. hehehe.
penat.. tp fun.. happening. best. enjoy..




*ape daaa word verification -BILIZ? hehhe.. cam ikan bilis jer?
hahahahahaha.

[[ Sakura ]] said...

cD..


Perasan erk!!!! Matilah....
hehehehe

[[ Sakura ]] said...

pari-pari syurga..

tulakan sangat penat tapi sangat seronok!!!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

蜂蜜蛋糕Maggie said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社