Tuesday, July 7, 2009

_:: Poye² Melaka : Part Five ::_

Sambungan dari _:: Poye² Melaka : Part Four ::_ owkey...

Pas Lepak ka Ranting Cafe kitaorang bergegas ke Medan Ikan Bakar Anjung Batu Sebelum tu , kitaorang singgah di Farmasi kat Bachang.. Memula nak gi Klinik , tapi makkk aaiii ghamai nyer orang... Maklum la musim dughian ghamai yang demam kot!! Last² gi Farmasi , sis Yanie beli ubat untuk jari dier yang
terkepit pintu itew..


Buktinye ..



Tengok tu , cian kak yanie..Jari dier x leh nak bengkok..!!Sebab da bengkak..
Siap buka cincin takut x leh buka...Kang x pasal² kene potong jari..
larikkkkkkkkkk kang kak yanie marah..hehehe ( ampun buk!! )


Kitaorang sampai Medan Ikan bakar dalam kol 10 lebih camtu.. Tunggu turn orang blah baru dapat tempat.. Syapaleh ghamai umat di situ.. Akhirnya dapat gak tempat hujung sekali dekat ngan Sungai...



Malam tu banyak gak order... Selain menu dalam picture , Sakura order sotong goreng tepung , Air tebu , Kupang dan kerang.. Kesian encik Otak² ..Sory tak pasan awak atas batu , kalu tak kami semua makan awak!!!Hehehehe


Mereka sangat kusyuk menikmati juadah.. Maklumla penat berjalan... Sakura x berapa nak makan sebab saya seorang alergic seafood..Cukup sekadar menjamah sajo!! Lepas tu kan .!!!! Jeng jeng jeng jeng jeng jeng..

Suprised.~~

Ketepikan semua itew...
Masa untuk celebrate besday Cd..


Happy besday cD..

Semoga Panjang Umur dan Dimurahkan Rezeki hendaknya..
Amin..

Sessi mengenakan Si cD..
Mencabut setiap batang lilin menggunakan molot...

Ayooo habes janggut kene krim...

Sonok sangat time nie!!!



Sessi suap menyuap !!!

Sakura bersyukur coz dapat blogger yang baik dan sentiasa mendoakan agar persahabatan yang terjalin antara kita kekal selamanya..
Amin


Berphoto gedix b4 Pulang ke Masjid Tanah...

Kepada cik Anim dan Encik Hafiz.. Tqsm coz join gathering same sampai larut malam ..
Semoga kiter berjumpa lagi...
Muahhhhh kat pipi..


Tungguuuuuu
kehadiran entry

_:: Poye² Melaka : Part SIX ::_




8 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

jari ku terkepit pun kuar dalam ini blog kah? hahhahahha......

lapor arr tgk ikan2 bakar semua makanan2 tu....hadoi.....

masing2 penat.....hehhehe

[[ Sakura ]] said...

entry ni harus kuar..
kenangan nie...

aah lapoooo tgk ikan tu!!

tu la kan , memasing da kepenatan tahap x larat da tu..

♣haNie♣ said...

huiii..giler pantas kuar entry..
hahahahahah...
aisehhh..muke dh mcm cekodok basi.. :P

[[ Sakura ]] said...

hanie...

hehehehe..
muka cam cekodok basi ?
hehehhehe gelak guling²..
cekodok pon cekodok la hanie..janji best!

-cD- said...

kejamkan..
x pernah seumur hidup kena dera cam nie.. tapi cool, sonak sangat.. thanks, terharu dapat kekawan can korang..

muahh lagi kat pp

paRi-paRi sYurGa said...

bru dpat nk komen..
kt opis bz giler.. penat tahap gaban dh ni..
ade game netball lg...
ya allah...
sumpah penat...
menaip ni pun atas2 angin jer..
tak larat nk tekan betul2...

[[ Sakura ]] said...

cD..

X kejam sangat tu..
kalu nak lagi kejam telur + tepung + parti sirap cicampur n simbah...tapi kami sayang cD ...cukup la sekadar cabut lilin guna molot... :)

muahhh juga kat pp

[[ Sakura ]] said...

pari-pari syurga..


tengok pic nie teringat ko anim , orang da sudah ko 3orang x sudah lagi makan.....sumpah best kali nie..

la yeke menaip atas angin..
x pe xpe nanti rest cukup² k..