Monday, February 9, 2009

-:: Picnik @ Putrajaya Part 4::-

Nak tahu kemana blogger2 ni pegi selepas berpanas terik di Wetland ?
Bloggers ni semua ke Alamanda , Putrajaya ...
Sesaja mengisi masa yang ada...

Nak tengok wayang x sempat ?
Bowling ?
Erm lastly " Karaoke " la ape lagi...

Memula cam memalu jer kan nak " nanyi..."..
Cd mulakan karoks kali nie..
Fuhhhhhh sore Cd sedap..
Tambah lak nyanyi lagi " Seribu Tahun-Imran Ajmain "

Sakura nyanyi lagu " Meneka Dalam Kesamaran - Ibnor Riza "
Sedeh lagu tu tapi x der feeling coz ramai kan..
Nge nge nge..

Si Ecah yang ku ingat kan pendiam ..Tapi dier seorang yang ske wat lawak and gaya spontan dier..Huhuhu Ecah2 ..Nanti kasi goyang lebih ok...
Senggol Senggolan , Cubit cubitan ~~~ Yanie putrajaya berdangdut di petang hari..
1s time dengar sore Encik Rizal nie .... best!!!!!! ( kembang ar tu...... )

Szaszarin Bte Rosli yang sanggup jumpa Sakura walau sebentar cuma....
Zarin miss u!!!! Bertemu juga setelah 7 bulan x berjumpa..
Semoga cepat dapat baby chumel cam aku.....

Bersambung ke Next Episode...







5 comments:

Ecah said...

ape!!! ecah pendiam???? wakakakakak.. gelak guling2.. sgt la pendiam ecah itu ala2 wanita melayu terakhir gamak nyer.. *lariiikkkkk!!!!

[[ Sakura ]] said...

ecah..


ku sangka kan pendiam..
tapi ribut juga budak ini...
hehehehehehe

-cD- said...

ye ke sore cD sedap?
x de maknenya ecah nie senyap.. 1st time jumpe da tau pale dia pun ting tong...

nanti kita ting tong lagi ehhh

[[ Sakura ]] said...

cd..

aah sedap..
time cd nyanyi lagu imran ajmain tu...best!!!!

aah ingat ecah tu pendiam tp tin tong juga cam Sakura nie..

keh nanti kite tin tong agi....

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hah ko...
jangan memain..
sekalik cik loyang karoks...
kuar DANGDUT ko...
dah semua pilih lagu tangkap leleh ayaq mata....

sebab tu cik loyang pilih lagu ek ah ek ah....hahahah merasa korang semua dengaq cik loyang menyumbangsihkan sora.....

hehehhee gegeh sunggoh kita smua eh....aper2 pun..sora CD malatop ko....mak suke...!

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************