Monday, February 9, 2009

-:: Picnik @ Putrajaya Part 2::-

Ayooooo dari tempat parking nak ke podok , jauhnyer...
Kalu jalan lurus ok tapi bengkak kengkok ..Pastu naik turun bukit..
Ayooo naseb baik la pakai sliper pink De Nepal ku itew..
Kalu pakai hells mahu sangkut kat leher la jawabnyer...


Sakura and Nadia jalan belakang sekali coz nak candid pic diowang...
nge nge nge nge....
Siyes penat.!!!!
Sis Yanie , nanti bawa lagi jauh k.....betul2 mencungap neh!!!!

Time susun makanan atas meja plak.
Huhuhu time nie diowang da sibuk kuar camera da..
Maklum la nak upload picture makanan kat blog kan!!!
Selesai susun makanan , erm mula la acara pertama..

Selamat Hari Lahir....Selamat Hari Lahir ...Selamat Hari Lahir Sakura...
25 tahun ... ( terharunya saya...Allah jer tahu semua itew....)
Beruntung Sakura dapat member blog yang baik2...

Tenkiu cD coz wat kan puding Kelapa Laut itew...
sangat sedap...Tenkiu tenkiu tenkiu so much!!!!
muahhhh katt pp sikit ( hehehehehe )


Ni plak makan- makan time...
Setelah penat mencari tempat untuk picnik , apalagi santap ar!!!!
Pewut da menyanyi lagu sengol2 sengolan nie..

Lepas makan , mula la sesi bergambar sepenuhnya...
Meh tengok meh pic kat bawah nie....
Da x tahu nak story pe da...Tengok jangan x tengok pic ni ok.....


Kami beraksi seperti kanak-kanak ribena..
Kalu kata nak ambil gambo , semua da sedia da.....
Hehehehe...

Semua posing kat pokok..
Cam citer hindustan la plak kan!!!...
Da la kerengga kat sini banyak...Termasuk Cik Sakura yang kene gigit kerengga....
Aduhai....



Kan Sakura da cakap....
Banyak aksi sepontan keluar kalu kata nak bergambo...
Semua menjadi dan x der yang tak menjadi...
keh keh keh nampak x gaya Sakura yang macam mak tiri tu......
he he he he


Bergambo lagi...
Bergambo lagiiiiiiiii...
Sis Kasih!!!!! awat balik awal ? Nak Dating la tu.....
Nanti kiter ambil gambo lagi erk....

Ni plak citer pasal budak " loyang "
Kemana je pegi dier bawa loyang nie nak ambil Gambo...
Nak tahu sape ?
Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Sis Yanie dan loyangnya..........
hehehehehe....
( larikkkkkk ada owang tu nak babap montot!!!! larikkkk sambil tutup mulut!!!! )

Huhuh pic Rizal tu plak cam kat Cameron Gighland la plak kan!!!!
mueheheheh....

Bersambung ke Next Episode...







8 comments:

♥miss zaza♥ said...

akak
best nye piknik

bila nak jmpa ni?

miSz.haNie said...

gambor nyer psl..
ku rela di geget kerengga
wakakakaka..
adeh laaa...

nt kita geder2 lagik..
nakmo cr port yg ade kerengga ehk
ngee~~~

Ecah said...

wakakakaka.. masing2 kalo bab fotogedik dan fotolergik bagikan kat memasing yer...

[[ Sakura ]] said...

miss zaza...

nanti panjang umur kite jumpa ye cayunkku zaza

[[ Sakura ]] said...

misz.hanie

keh keh keh keh .

ok ok nanti kiter cari port banyak ikan plak..x rela u port banyak kerengga!!!!

[[ Sakura ]] said...

ecah...

pantang camera on!!!
mulala kan aksi masing2...

-cD- said...

kredit kat yanie, coz tengahari tu dia membantu kita semua membakar lemak berlebihan.. oopssss

p/s: memain ngan loyang mak cD ehhh

[[ Sakura ]] said...

cd...


Tahu x pe...bakar lemak , sonak perut , sengal kaki semua ada....


Huhuhuhuhu x pe ianya kenangan bersama...

Kak yanieeeeeeeeeeeee!!! jgn memain ngan loyang mak Cd OK!!! bABAP kang!

heheheheh