Monday, February 9, 2009

-:: Picnik @ Putrajaya Part 1::-


Tarikh : 08 Febuary 2009
Tempat : Tasik Perdana Putrajaya
Masa : 12.00 tgh ( tp ader yg lambat !!!! nge nge nge nge)

Salam semua...
Kali nie bloggers " malatop " bertemu kembali dengan acara " picnik " bersama2..
Malatop and very the gediks...Ahak... ( ayoooo gediks la semua kan ..)

Planning hanya dalam Ym ( Yahoo Messenger ar ) sahaje...
Akhirnya menjadi juga...

1stly nak ucap terima kasih kat diowang coz picnik kali nie sempena meraikan " besday Sakura yang ke 25 "...terharu sangat!!!!

Tenkiu so much.....

Bloggers yang sudi hadir :
Ni la bebudak blog yang sangat sporting habes!!!!
Semua leh masuk!!!

Selain dari member blog , Sakura ada bawa member 2 owang nie..
Si Nadia , adik angkat ku yang pernah bertemu ngan mereka seketika dulu..
Rizal @ zal plak agak pemalu.... Abg Rizal next time jangan memalu sebab mereka semua memang tak malu...hehehehhehe ( gurau jerk!!!!! Larikkkkkkkkkk takut kene babap montot! )

Antara menu yang blogger bawa...

1. Spagetti cD...
2 . Kebab Sakura ...
3. Nugget Kasih Sayang Sis Yanie..
4. Timun dan Tomato makan ngan kekab Sakura ..
5. Kek Coklat Hanie ...
6. Kuah Spagetti Cd...
7.Air untuk menghilangkan dahaga Ecah...
8. Pelbagai makanan di atas meja batu itew..
9. Puding Kelapa Laut cD ( sedappppppp !!!! )
10. Puding Jagung Sis Kasih ( x sempat nak snap pic la Kak Kasih )....

Juadah nie semua dimasak oleh blogger2..Semuanya sedap dan lazat belaka....Satu jer yang tawar " air mineral "..Yang laen ok...

Bersambung ke Next Episode..






6 comments:

Ecah said...

next epidod plzzzzz!!!! nak memeningkan kepala tgk gegambau ni.. ahaks!!

[[ Sakura ]] said...

ecah....
tunggguuuuuu k....
x sabo nak upload yang karoks nyer....
pic kamuuu banyak seh!!!

miSz.haNie said...

hahahaha
tu diaaaa
kuar episod bak pilem sembilu gitu
hahahahahahah

[[ Sakura ]] said...

misz.hanie...


huhuhu macam sembilu erk!!!!
manyak episode!!!

-cD- said...

nak kutip royalti nie, sumer pic makanan cD punye kan? huhuhuh..

[[ Sakura ]] said...

cd...


hehehehehe..
jangan marah ha!!!