Friday, January 9, 2009

-:: Satu Kebetulan ::-


Salam semua rakan blog ku...
Happy Weekend!!!

Kemana korang je Sabtu Ahad nie.......?

pssst pssst Sakura der story sikit nie...
Huhuhuhu x la hangat macam " hot fm "...Keh keh keh..

Okla macam nie , malam tadi kan ( Jumaat malam sabtu )...

Janji nye janji nak jumpa " Miss Zaza " ni dari hari tu lagi...
2x janji batal ...sebab nye Sakura ar banyak nyer sebab...
Jangan marah ye " Miss Zaza "..



Tapi kan Allah tu memang nak temukan kami berdua akhirnya bertemu jua ...
Percaya x ?....

Ini buktinya..


Miss Zaza ni member blog Sakura... 1st time jumpa kat Jonker Walk....
Dier ni cantek n tinggi....
Erm Sakura da perasan da dari gerai yang Miss Zaza ni berhenti...
Terus dengan tidak malu nya Sakura menegur Miss Zaza..
Huhuhu pelagi bersalaman la...


Jumpa pown tak lama.....dalam 5 minute jer cam tu..
X pe x pe next time leh lepak sama lagi k Miss Zaza..
Anyway tenkiu coz ambil picture ngan Sakura iniey....

Pastukan otw nak gi parking , dalam kawasan jonker walk gak terserempak ngan mereka ini ...
Nak tahu siapa ?

Jeng jeng jeng jeng jeng ....


Inila mereka yang Sakura maksudkan...
Athira + Sakura + Ina + Shasha + Nadia + Roy + Iqbal....

Bergambar la seketika.....

Walapun seketika cuma ianya cukup menggembirakan....
Erm bila la nak lepak cam dulu-dulukan ngan korang....



4 comments:

♥miss zaza♥ said...

akak sayang!!!!!!

mmg satu kebetolan. Berjodoh ;P

len kali jumpa lg yea

muah*muah

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nanti jumpa dak yanie...
jangan lupa tegoq no...

hehhehhe

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

[[ Sakura ]] said...

miss zaza....

berjodoh juga kite ...

wink wink wink
(*_^)

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya....

dak yanie jgn kata tegur , kasi bergesel pipi , salam cium tangan dan segala bagai....

keh keh keh
(^_*)..