Tuesday, January 13, 2009

-:: Curik Tulang Jap !!! ::-

Psssst psssst ...
Eh korang nak tahu x ?
Semalam kan Sakura curik tulang....
Erm tengah keje kan leh plak pikir nak gi Dataran Pahlawan Melaka...

Ingat dekat ker Cik Sakura oiii!!!! ( peduli hape aku !!!! )
Nge nge nge...
Memulakan wat2 muke seposen pi Koperasi , erm cam ner nak h/d
ay nie!!!
Tetiba idea nak gi money changer datang!!!!

Kak , Mala ingat nak gi tukar duit la...
Nanti x sempat!!!
So kakak tu pon tanye la , bila nak tukar ?
Erm kalu leh hari nie.....

Akak nak tumpang sekali la...( dalam pale dier nak ikut ker?rosak plan ar cam nie)...
Hehehehehehe
Erm aku pon spontan cakap jom ar!!!! ( huhuhuhu )
X la , ko po pegi jer la....Akak nak kirim jer...
OK... ( senyum lega aku..)

Pas gi money changer , aku pun merayap2 kat Dataran Pahlawan tu..
Huhuhu syok jer shooping owang x ramai..
Pi la beli barang sikit..
Gi Reject Shop , gi Ellianto , gi butik Adidas n last2 pewut da menyanyi lagi Romance-Kuingin kamu ...Eh salah2 !!!
Ku ingin makan...keh keh keh keh

Erm nak makan kat ner nei?
Erm Mc Donald ker?
Fast Food lagi ker?
Erm lalu depan Johnny's Steamboat..
Ha tepat!!!!!


INI LA TEMPAT lunch time kite ari nie..!!!!
Johnny's Steamboat
Jauh tempat aku lunch ...
Dari Kolej Matrikulasi Melaka ke Dataran Pahlawan...
Erm h/day pon ri nie....


Nila steamboat nyer.... Untuk 2owang!!!!!
Muka kami yang penuh kelaparan...nge nge nge nge nge....
Lama da x peke steamboat nie..
Seingat Sakura ngan xbf dulu ...... Encik ehem ehem ehem......sebab dier suka steamboat!!!
Tapi Sakura x ske coz der alergic makan seafood nie....Huhuhu bedal ajer...







6 comments:

♥miss zaza♥ said...

akak!!
makan x ajak pun.
hehhe
zaza pun makan steamboat gak aineh...
sama la kita ;P

[[ Sakura ]] said...

miss zaza...

la nanti kita makan sama erk!!!!
eh samala kite makan steamboat..
zaza eat kat ner?

-cD- said...

sonok ngular time keje kan? huhhuh

[[ Sakura ]] said...

cd

hehehehe...
sonok2...lagi pon kebetulan nak cari barang n gi money changer kan....

♥miss zaza♥ said...

zaza makan kat mara tepi uitm tu aja. hehehe

murah, sedap dan sgt byk

[[ Sakura ]] said...

miss zaza

yeke..
nanti leh bawakan akak gi citu..