Wednesday, January 14, 2009

-:: Adakah kita masih bersama lagi .... ? ::-

Semalam petang kan !!!!!! Aku tetiba cakap ngan Ina Ahad mandi air terjun!!!
Dier on jerk!!
Kirenye Iqbal , Aku , Ina je la...Nad x der coz cuzen dier kawin [ Hatta dolmat nyer brother ]..
Tetiba jer Ina bagitahu aku yang si Iqbal dapat keje luar dari Melaka...Kuala Lumpur !!!!!!

Wawawawa tetiba cam sedeh coz sejak2 akhir nie kitaorang rapat balik ...
Entah la kan...kenapa erk saat mesra ada nyer perpisahan....
Erm Iqbal ni aku kenal time kolej dulu..

Waaa sering bersama ke kolej....

Iqbal jangan pergi....
Hehehehe saje je la ... Demi masa depan , aku doakan ko berjaya ye Iqbal...
So malam tadi Iqbal , Ina and Nad berkampung di teratak aku...
Mereka tahu sekarang ni aku cam malas nak kuar and sentiasa bonda tersayang dirumah...
Lagi pon bonda aku kurang sihat , so diorang datang bertandang ke rumah aku....
Tenkiu friend coz memahami keadaan aku..

Ini la mereka yang aku sayang...Aku sayang semua kawan aku...Tapi x tahu la kan mereka sayang aku atau tidak....kalu boleh and aku sentiasa berdoa semoga " Persahabatan yang terjalin tiada penghujungnya..."

Picture kan time kitaorang lepak kat Pantai... 29 - 12 -2008...Mereka lepak pantai semata-mata nak relaxkan aku...Saat kesedihan time tu..Huhuhuhuh n now ok da..InsyaAllah...


Sate + teh tarik + nescafe kaw....Menu untuk mereka...Excually x sempat la nak masak ke ape ker.....Huhuhuhuhuhu so order je sate..Aku terharu gak coz diowang sanggup datang lepak umah aku dan diorang tahu keadaan aku sejak2 nie....

Erm Iqbal!!!! Kalu da pindah Kuala Lumpur jangan lupa kan kitaorang k......Ingat!!! Febuary planning ... celebrate besday bersama ( 02 Iqbal .. 07 Sakura ..18 Nadia .. n date ina 02/10 dan terbalikkan 10/02 n leh sambut sama kan!!!! ).....







4 comments:

goasop said...

satay.. bestnya. =)

[[ Sakura ]] said...

goasop..


hehehehe
satay besh tp daging nye agak keras..!!

(^_*)

juliana shahida said...

wahhh...x ajak pun....huhuhuhu... :p

[[ Sakura ]] said...

juliana shahida..

julie akak pon x tahu ...mereke wat suprise bawa tenangkan fikiran akak......