Tuesday, December 16, 2008

-:: Pertemuan Penuh Bermakna ::-

Pertemuan Penuh Bermakna ?
Apakah e2?
Ha Ahad 14 December 2008
Sakura de janji ngan member ar...
Perjanjian nak bertentangan mata hanya di buat di YM ini ...
Akhirnya....

Hajat untuk berjumpa dengan mereka termakbul sudah!!!!
Dapat la Cik SAKURA bertentangan mata dengan Cik Hanie !!
bertentangan mata dengan si cD Nie...
bertentangan mata dengan Sis Yanie Putrajaya ni walaupun dah pernah bertentangan mata sebelum ni...
And the last 1 ngan Sis Kasih yang sangat chumei......

Pertemuan pertama di MC Donald!!!! Kasi tabik sama Dak Hanie ngan si cD kerana sampai awal... Huhuhu memalu la padamulanya kan!!!!
Menunggu Sis Yanie plak dan Sis ni sampai 15 minit pastu...

Melilau la juga mencari tempat isi perut nie ha!!!
Naik turun tangga untul mencari Lemongrass nie!!!!

http://emo.huhiho.com

Posing tetap posing...
Da kata kaki camera kan...!!!
Masa ni si cD ke toilet , so harusla kita posing dulu.....
Cumei tak gadis di atas itew...?
Ada sapa da berkenan ?
Cop2 baju kotak2 single dan masih mencari cinta k...Promote2


Yang ni plak posing sebelum masuk wayang...

Siap kene sound ngan dak lelaki yang jaga wayang tu " kak x leh ambil gambo dlm wayang erk "..
Tahu ar!!!! macam aku x penah tengok wayang plak!!!! ( jawab dalam hati jerk )
Citer yang kitaorang tgk tu sangat BUHSAN...bagi Sakura ar...

http://emo.huhiho.com

Huhu isi perut lagi!!!
Tapi ni ringan2 jer .....
Lepak kat " OLDTOWN WHITE CAFE "...
bergossip2 an disitu la kami.....
Kat sini semua tak henti2 ambil picture......Posing sana , posing sini!!!!!!


Ha tengok kan Sakura da cakap ....
X henti2 ngan tepon termasuk ngan si cD n Si Dak Hanie..
Bluetooth pic la tu!!!!
Hehehehehe

http://emo.huhiho.com

Cuba perhatikan betul-betul pic nie , agak2nye la Sis Yaniey tu
tgk menu ke memang nak orang candid pic dier?.

Tettttttt !!!! Kunun2 tgk menu la SiS Yaniey kan!!!
Hehehehe " jangan marah u!!! "

Sis Kasih yang tengah betulkan kedudukan telinganya!!!!
Asyik terkeluar je telinga tu kan Sis Kasih!!
Hehehhe jangan marah ha nanti kene jual!!!

http://emo.huhiho.com

Ni la Pic sekitar OLDTOWN WHITE CAFE...
Sakura ambil dari Sis Yanie..
Sis Yaniey !!! cantek pic yang Sis Yanie edit ni!!!
Jangan marah erk Sakura ambil n tempekkan kat blog Sakura...
..(*_*)..


http://emo.huhiho.com

Ni pic Sakura ngan mereka...

Pepown nak bagitahu korang nie , Sakura
happy jumpa mereka...
Lepas ni x yah memalu ngan Sakura k....
Next time jumpa kasi jerit kuat2.....
Keh keh keh keh

Ni plak picture candid yang berjaya aku ambil...
Picture candid sebenarnya lagi berharga taw!!!!
Pelbagai wajah yang tak disengajakan dapat ku lihat...
Sebenarnya banyak sangat picture , x reti nak pilih yang mana...
+ picture dari camera Sakura , + picture dari Hp Sis Yanie , dak Hanie , cD and Sis Kasih ...ADUHAI ader la 200 keping!!!!
Hehehehehe

http://emo.huhiho.com

Cumei x picture kat atas nie...
Time ni plak macam " konvo " la plak...
Sis Yanie bagi cenderahati tanda persahabatan kat kitaorang....
Tenkiu Sis Yanie Minnie Mouse pink tu ...
Ada kat dashboard kereta Gen2 ku itew....



http://emo.huhiho.com

Picture terakhir sebelum memasing berangkat pulang...

Wawawawa tenkiu to Nadia Rahman coz jadi camerawoman ri tue!!!!
Erm ape pon nak bagi tahu nie " Sakura Seronok Jumpa Korang "..
Next time leh gathering lagi.....

Ni ada pantun dari Sakura untuk semua ,

Kalu ada sumur diladang ,
Boleh kita menumpang mandi ,
Kalau ada umur yang panjang ,
Boleh kita berjumpa lagi......

http://emo.huhiho.com

Sekian saje Entry Sakura kali ini.....


8 comments:

-cD- said...

Wahhh satu lagi entri..
glamernye.. huhuhu

p/s: mmg sonok sangat ari tu. tunggu entri yanie plak, cD x sempat ler bz sangat.

miSz.haNie said...

tu diaaaaaa...
dh kuar entry meletops dier..
hehehehehe

paper pon...nt kiter jumper lg ehk..
betul2 ho liao lepak ngan uols!!

[[ Sakura ]] said...

cd...

hehehe..
tunggu entri cD ngan Yanie plak..
(*_*)

[[ Sakura ]] said...

misz.hanie...

semua meletup!!!!!
ti jumpa agi k...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

CD....entry ku..bakal kuar petang ni atau esok pagi...he he he..BZ gak nih....

MISZ HANIE...betul2 ho liao ek...hahhaha...ai rasa mcm nak geget2 jer biji mata yu.....aper kata gather2 sebulan sekali...kekkeke

DIK MALA...thanks gak sudi jumpa kami2 nih....
bnyk kan gambar...
pening2 katak pisang jap nak tgk semua pic tu

kekkekke

miss korang semua...

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya....


miss miss miss juga...
ti gathering lagi yo!!!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tayang duit tu..x tahan..

[[ Sakura ]] said...

[S]itie [B]Um [B]Um

tayang duit kami semua untuk bayar la...
hehehehhe