Sunday, December 28, 2008

Mereka tetap dihatiku,,,

Huhuhu bersarang da blog Cik Sakura kali ini....
Al maklum la Bizi berseronok la katakan...
NGE NGE NGE... xder seronok mana pon padahal hati tengah sedih ini..
Hanya Allah yang tahu dengan keadaan Cik Sakura kali nie...
Mendekat kan diri dengan Allah adalah lebih baik , tambahan pula dengan diri Cik Sakura yang agak tak berapa sihat sejak kebelakangan nie....

Dalam diri yang di himpit dengan perasaan sedeh dan kecewa , ada juga rakan2 rapat yang sentiasa disisi memberi Cik Sakura semangat dan nasihat kat diri Cik Sakura dan membuatkan Cik Sakura semakin tabah..InsyaAllah...



Cik Sakura nie sayang kat mereka..Yela dari kecil bersama..Anyway tenkiu coz sentiasa bersama Cik Sakura walapun kita tinggal di tempat yang berlainan..." Walapun jauh dari pandangan mata ku yakin korang kan tetap setia ..."kan aku
happy ..

8 comments:

goasop said...

best nya dapat jpe kawan sehati sejiwa sejak kecik yang rapat2.. emm. jeles la kak sakura. ehe

[[ Sakura ]] said...

goasop..


hehehehe jgn jeles2..x baik taw.!!!
kawan dr darjah 1 la yang..
so da macam adik beradik da..
cium molot bersama..hehehehe

cahayaqaseh said...

seronok kalau dapat kawan yg sehati sejiwa...
akak pun ada kawan yg dr kecil, sekolah rendah sama2...membesar dan sampai skrang still bersama walauoun masing2 sibuk dgn keja masing2 dan ada keluarga masing2....

KaSiH said...

dh masuk taun baru ni jgn sedih2 ok...semoga hepi dgn apa yg sakura buat...pjg umur jumpa lagi ek...peace...!!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uwaaaaaaaaaaaaaa

cik sakura tak sayang cik yanie kah?


=[

kekkeke...ni awat entry sedeh2 lak nih....hadoiyai...babap montot kang...

apsal tak call cik yanie...wat luahan perasaan yu tu?

[[ Sakura ]] said...

cahayaqaseh

2la kak ...
best n sonok kalu der kawan dr kecik sampai skang...
masing2 ada kerjaya sendiri n time masa terluang je leh jumpa....

[[ Sakura ]] said...

KaSiH

sakura happy now...
sedeh la sebab nak tinggal kan 2008 yg banyak kenangan nie!!!!

[[ Sakura ]] said...

[yAN!e][pUTraJAya]

aip nak pukul montot owang la plak.!!!
jgn jgn jgn montot nak pakai lama...


sedeh la kak..
x pe x pe da ok da skang!!!
(*_*)