Monday, May 23, 2011

kawan Cik Mal nak Cak Pong Cak Pong Sudah !!



pejam celik pejam celik lagi 10 hari kawan baik Cik Mal akan diijabkabul
kan ...
saya doakan segalanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar ...
Amin...

sory ye awak , kalau awak rasa saya semakin jauh dengan awak....
bukan sebab saya sengaja tapi saya yang inginkan semua itu ...
supaya saya boleh terima yang kawan baik saya dah nak mengakhiri zaman bujang nya ....
saya redha ...

tapi x pe , saya tetap mendoakan awak bahagia sehingga akhir nyawa ..
saya doakan awak dikurniakan anak yang chumel² macam saya ....
wahahaha ...



ri tu sempat teman kawan baik Cik Mal gi fitting baju kawin dier ...
wow !! ternyata bila dier mengenekan baju sanding dier sangat la cantik
dalam hati berkata " Imah !! Cantek !!!~ "
pujian ikhlas dari hati ......
pastu siap la warning Orange kat FB " buat yang terbaek erk untuk majlis kawan baik saya nanti ... "
Orange jawab : ye , saya akan buat yang terbaik ....
tengs !
[ butik orange ni Cik Mal yang suggest kan kat Imah ... ]



taraaaaaa !!!
ini lah kawan baik saya yang bakal mengakhiri zaman bujangnya next week !!!~
chumeikan dier !!!~
mah !!! pas ni x der ar kawan nak lepak sama lagi walaupun sekarang kiter memang da jarang bersama ....
[ giler ar meleleh air mata aku dengar lagu sambil wat entry nie !!! adeh !!~ ]




tapi kan saya nak bangga juga kat sini sebab saya da ada pengganti bila saya rasa kosong ....
hehehehe x kire la macam mana sekali pun , kompom dier akan mengisi kekosongan saya jika diperlukan ....
hehehehehe
[ saya rasa awak tahu siapa yang saya maksudkan !!!~ ^_______^]





perutusan kad jemputan sudah diterima ...
pepown like Invitation card wedding cik Imah nie .... chumei jer !!~







bila teman Cik Imah ari tu , diri ni plak terasa nak cak pong cak pong ...
siap berangan da tema " MERAH PUTEH ...... "
huhu



" Ya Allah Dekat kan lah hatiku dengan Hatinya , Satu kan lah hatiku dengan Hatinya supaya aku juga boleh merasai kebahagiaan itu ....Amin "


2 comments:

Gda Majidah said...

ehhhhhhhhhh! kad kawen dia ada kat uma gda!

Sakura Chenta AheytarO said...

Gda Majidah

nanti kiter leh jumpa disitu