Sunday, May 29, 2011

Cak Pong Cak Pong Kawan CIK Mal


hujung minggu yang sangat penat , penat dan letih ....
penat tu memang vervaloi² la....
dapat makan nasik minyak umah orang kawin !!~


ok , malas nak citer panjang lebar ....
time ngah rajin nie , hupdated je la pe yang terlintas da
lam pale nie ...

anyway , sebelum citer pepanjang nak wish Selamat Pengantin Baru kat best
friend Cik Mal ....
Halimatun Saadiah Bte Abu Bakar & Mohd Hussin ...
Semoga kekal hingga ahir hayat ...
Semoga Puan Atun jadi isteri yg solehah dan melahirkan zuriat yang chumel² ...




alhamdulillah .....
sah menjadi isteri ...





bab ni sedeh !!!
serius air mata aku mencurah² ...... ishk kalau aku time nie , x tahu la nak cakap cam ner !
mahu peluk mak aku sepenuh hati .....




batal air sembahyang .....
sessi sarung gelang ke tangan Puan Atun .....
[ terpikir nanti bila turn saya nak gak gelang .... lalalala ]





bergambar selepas pasangan di ijabkabul kan ...
ternyata muka cik mal sangat la pucat ye .... leh plak terlupa nak makeup sikit sebab penat giler weh !!!
kerja hday then gerak gi melaka antar cupcakes n patah balik ke Londang ....
Wow bussiness woman yang berjaya nie ...


ok ok ok !!! itu cerita sebelah petang Jumaat ...
meh ai citer sebelah malam nye pulak ...
kebetulan lambat gerak gi umah pengantin nie , pasal ape singgah wedding member kat Tanjung Bidara dulu baru gerak umah Puan Atun nie ...


sebelah malam , Cik Mal rase berseri plak !!~
serius weh sebab Cik Mal pakai baju merah hitam ...
so bila wedding Cik Mal nak pilih tema Merah Hitam la ...

meh layan cirite sebelah malam nye plak ..





wah !!!! chumel kan ......
berseri dow pakai baju merah ....
amboiiiii muka masam sajerk ... ni candid hasil Encik Nikon Cik Mal k!!!




kemain bergambo ye Cik Mal .....
ambil seri katanya ..
hak hak padahal badan Cik Mal ngah penat tu ...
tp malam tu x lama pun sebab nak rehat secukupnya untuk hari esok pulak ......





sebelum balik meh ambil gambo bertiga ...
sebelah kanan cik Mal my cuzen .... da macam adik sendiri da .....
ok ok ok ok kisah malam sudah berakhir ...

mari ke cerita keseokkan nya .....





giler cantek kawan Cik Mal sorang nie ha !!!~
kemain ooooooren lagi ...
xcelly , hari sanding tu ada 2 pasang pengantin ....



dier bersanding sekali ngan bro dier ...
pengantin 4...
sama cantek sama padan !!~


ok ok ok last cerita lak !!~
esok nye Cik Mal gi umah sebelah lelaki nye plak ....
1st ly x der member kot nak gi dan rase x pegi lah ....
dalam kul 10 cam tu dapat mesej dari Encik Zurul Iman , ajak gi umah Hussin .....
kire memang rapat jugak la ngan si Hussin ni ...
mana x rapat asal bowling je , jadik sajek ....




ok ok !! ni pic kenangan ngan Puan Atun di rumah sebelah lelaki ....
tapi sayangnya x dapat bergambar dengan pasangan pengantin sebab tak leh lama kat umah Hussin ..
memasing ada hal ....

apepun Cik Mal doakan pasangan pengantin ni bahagia hingga ke akhir hayat ...










haihhhhhh .... sentiasa berdoa agar Cik Mal dikurniakan Jodoh
" Ya Allah , bukakan lah pintu hatinya untukku .. Satukanlah hatiku dengan hatinya ..... Sekiranya dier bukan milikku , Kau lemparkan perasaan itu jauh² dari hati aku .... Amin "





tetibe terlintas nak jugak date 07 untuk tarikh Cak Pong Cak Pong ..
^_________^

2 comments:

Julia Joeya said...

gambar kita mn cik mal...nk tgk....

Sakura Chenta AheytarO said...

Julia :

nanti ai upload