Sunday, March 20, 2011

pre wedding lagi .......



as salam ........
di harapkan kalian berada di dalam keadaan sihat hendak nya .......
cik mal sihat sajerk ...
Alhamdulillah .....


mulai hari ini , harian cik mal bertambah bizi ....
" Rezeki jangan di tolak musuh jangan di cari ..... "
tengS Allah .....

ok ok minggu lepas cik mal bz sangat !!!
sangat sampai kan Ahad tu adalah masa untuk tido se
penuh hati .......


sabtu : gi wedding member yang terletak di Umbai Melaka....
[ hujan sangat lebat , x ambil pic ngan pengantin pon !!~ ]

disebelah petang pula gigh kan diri bersama best friend cik mal dengan encik tunang nya wat pre wedd ......
Alhamdulillah , hujan renyai2 saje ...aktitivit pre wedd berjal
an dengan lancar...


moh layan pre wedding bf cik mal nie ....

Nama Pasangan : Saufi dan Imah
Lokasi : Bukit Supai Kuala Linggi




berjalan seiringan ......
meniti hari2 yang bakal di lalui bersama ...
ecececececehhhh




saya sangat suke picture ini ...
sangat comei oooo....
macam orang yang ambilkan pic nie.....




love love love n love ....
cak !!!
catwoman n catman ........
[ bayangkan anak mereka mesti cam anak cine kan!!! kerana mereka sangat sepet !!!~]




saya suka picture yang ini jugak !!!
heh imah seri pengantin da nampak da nie .....

anyway time wedding ti lagi romantik k ......
[ pre wedd sentuh kuit kayu jerk !!!~ time wedd pegang erat² yea ...]





heh heh !!!! ske la wei ngan sume pic nie......
kreadit untuk diri saya dan abang lan .......
[ abang lan itu adalah abang ipar imah ..... ]

cik mal ase itu je la yang dapat diupload ....
5keping jer!!~
selebihnya simpanan sendiri ......



heh pejam celik pejam celik lagi 2 bulan yerk bff saya bakal melangsung pernikahan & perkahwinan..
semoga dipermudahkan segala urusan dan semoga mereka kekal hingga akhir hayat !!~
amin...

di samping itu ada gak orang di keliling berposing ....
yang dimaksudkan adalah cik mal ....
mana boleh x posing kan !!~
harus ...
meh layan 2 keping pic .....






kan da cakap !! cik mal kompom ada ...
gigih tu sehari suntuk berbaju kurung ..
baru balik wed member di umbai melaka .....

eh eh !! cik mal cune gak ar dalam pic nie ....
[ cumei kan !!! alalalalla ]





tu dier !!! cik mal dan cik imah ...
bff 4ever....
sayang kat ko weh !!!!
[ huhu pasni da jadi wife kepada encik saufi jangan lupakan aku taw!!!~ lalalala ]
dah dah kesat air mata tu mah !!~ jangan nanges..
muahahaha



cik mal ase stopped sampai sini sajerk entry kali nie ......
manyak keje nak setle kan wei !!~
x cukup sepuluh jari da nie ...








alhamdulillah rezeki mencurah curah ....
cik mal sangat bersyukur ....

" harian ku sangat bz ..semoga Allah permudah kan segala urusan cik mal ...amin "






═════════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════════
Besar kemungkinan, doa kita belum terkabul kerana Tuhan mencintai kita. Tuhan tidak mahu melihat kita kesusahan jika doa itu dikabulkan. Apa yg kita sangka baik, belum tentu baik untuk diri kita. Sebaliknya, apa yang kita benci mungkin menjadi perkara terbaik dalam hidup kita.
═════════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════════

2 comments:

athlea said...

rezeki ape mal?jdi photographer utk cik imah kite ke?wah..makin berseri2 mkcik tu..no wondersla kan,lgi 2 bln die nak join the club..ehehe....
so,mal cpt2 cari jejaka idaman then u will join our club after this..hehe....

cik imah kite kawin brp hb ek?

Sakura Chenta AheytarO said...

athelea


hehehe ...tengs jenguk blog ai ...
rezeki cup cake n lolichoc...
tinggal2bulan lagi ..

tu la masih mencari jejaka idaman nie .. :)