Sunday, February 6, 2011

Isnin , 07 febuary 2011


selamat hari lahir ....
selamat hari lahir ....
selamat hari lahir Cik Normala....
selamat hari lahir ....

relax !!! tarik nafas panjang2 then lepas...

ok buat tiga kali kompom lega ..
hahahaha selsema owh selsema kenapakah menyerang di wa
ktu hari lahir ku ini....
sengau sudah !!! ok ok ok ...
hari ni genap usia cik mal 27 t
ahun ...
[ da besar da erk !!! bak kata owang tua2 dah ley kawin da...lalalala ]


di umur baru ni , cik mal memasang azam ....apakah ?
heh heh nak kawin ker cik mal ?
[ op cos la ....tapi itu semua ketentuan Allah .....]


berdoa agar dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat ..
...
berdoa agar dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...
.
berdoa agar diberi kesihatan yang baik .....
berdoa agar dipertemukan jodoh dengan orang yang baik2 , boleh membimbing cik mal dan yang penting boleh menerima cik mal dan keluarga cik mal ...

AMIN.....


malam tadi sebelum detik doblas , buka kotak yang ase dah lebih 10 tahun cik mal simpan ...
berdebu da tapi amat berharga barang yang terdapat dalam kotak tu ...


Gambar !!! ye
ah gambar ...

cik mal masih menyi
mpan gambar lama......
berpuloh album ada ase ..!!!

meh cik mal kongsi meh
..




my besday ...
time nie umur cik mal 10 tahun x silap ...
chumel kan !!!! bersama akak , abang , wo angah an my cuzen ...
baju tu disponser oleh mak yek aku ...
walaupun x macam zaman dolu kala , cik mal tetap hargai ...




time ni lak form 2 x silap ..
suprised from my sis ...
balik jer school bende ni sume da siap ...
tenkiu sis ...
muahhhhhh
[ siot yana !!! ko tenyeh cake kat mulut aku .... ]
sweet sangat time tu



time ni kat pengkalan balak..... [ pantai ]
member school ajak lepak tapi suprised ada cake besday la !!! huhuh ...
seronok tiap2 tahun dapat suprised gini ...



time ni lak celebrate ngan dak2 kolej ....
sangat rindu ketika nie ...
asal plan jerk jadik ...
now susah sikit coz semakin hari semakin membz..




time ni lak zaman semakin canggih ...
berjinak2 dalam dunia blog dan mendapat blogger yang baik ...
celebrated besday di putrajaya ..... " geng budak gebuz"....
windu kat mereka ...
tenkiu kat Cd coz wat ent ry besday kat cik mal ..
tenkiu kat HANIE coz send video yang chumel itu ..
dan kanda Yanie coz send mesej ..


tenkiu so much !!! rindu sangat kat geng budak gebuz nie ...
dan tak lupa juga kat kakak sowang nie...
MURNI AQILAH




dier sangat baik hati ok ...
seorang penulis novel ..
novel " CINTA AKU SEADANYA "...
membuatkan cik mal meleleh air mata membaca nye ...
sangat terharu juga coz bagi cik mal hadiah ..
sangat chumel ..





tengs jugak kat Aben ...
pinjam nama yang kak murni panggil tu ....
sangat suka dengan adiah kamu berdua ...

kak murni ...
cik mal ader teman baru then nak letak nama " moon"..ok ?

teman luahan cik mal ....
so patung berbaju merah tu pemegang rahsia besar cik mal sekarang ni ....

tengs Yeah ...


kepada member yang mengingati tarikh besday cik mal , tenkiu so much .......
sayang korang !!!~~~







- entry tammat-





═════════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════════
Besar kemungkinan, doa kita belum terkabul kerana Tuhan mencintai kita. Tuhan tidak mahu melihat kita kesusahan jika doa itu dikabulkan. Apa yg kita sangka baik, belum tentu baik untuk diri kita. Sebaliknya, apa yang kita benci mungkin menjadi perkara terbaik dalam hidup kita.
═════════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════════


3 comments:

-cD- said...

Selamat Ulangtahun Sayang....

Sakura Chenta AheytarO said...

cd....


tenkiu sayang ....
:)

umihaikal said...

epi belated besday...xpat nk celebrate besday ngn ko...aku skang pon bermacam2 masalh melanda...