Tuesday, January 11, 2011

subhanallah




subhanallah aku mencintainya

subhanallah aku menyayanginya
dari ufuk timur hingga ke barat
selalu di hatiku



sayu lagi hati kali ini...
berjanji pada diri sendiri untuk tidak bersedih pada tahun baru ini ...
tapi kali ini , hati ini tewas. ..




nota :

"Saya tak boleh berjanji. Tapi, kita boleh berusaha untuk merubah."



3 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

sama lagu dalam belog kak gebu

syahdu lagu nih

Sakura Chenta AheytarO said...

aah !!!
sangat suka lagu nie...
tenkiu kakak .....


sangat syahdu ..
boleh membawa hati ini terus ke laut kalau dengar

Aaron said...

tolong lah bagi aku tahu apa tajuk lagu ni, so so so so really really really seriously seriously nak nak nak.. tolong la.. eatmelive1@yahoo.co.uk send kat facebook aku.. please...