Sunday, October 10, 2010

♥ 10.10.10 part TWO ♥



bangun je pagi gosok2 mata ...
capai hp tgk jam 850 pagi... menung jap!!!
ha KL !!~
KL saya datang .... check duit , ha lebih pada cukup...
Zuziana jum siap gi KL now!!~

gerak kul 9 lebih sampai dlm kul 11 lebih sikit cam tu di perkarangan rumah Ili...
bekpes di kedai mamak berhampiran umah Ili tu...
[ berdoa agar x jumpa ar seorang yang aku kenal! !!!!! ]


lunch time di Sunway piramid..eleh KL- Melaka apa adahal...
hahaha ngan nada orang berlagak kan!!!
[ lantak ar blog aku kan !!! ]



pembuka selera ..
cik mal dan cil ili ...
LUNCH DI OLE OLE BALI SUNWAY PIRAMID



ngan su....
haiiiii asal jerawat ko kelihatan nampak sangat ...?

owh lupa pakai NIKON aku kan....
nge nge nge jerawat pemanis weh



sepadan x?
hahaha kami sepadan rakan karib...

kami ikhlas bersahabat tu yang kekal hingga kini dan selamanya...
InsyaAllah...
[ saya pegang tangan dier sebab saje ..hek hek lain la kalau baju same kaler and pakai gelang silver di tangan kanan itew tanda nya ......macam kat table sebelah kite tu kan hahahaha]

kan ili kan kan kan ...kiter kawan baik kan...

[ nanti I bg shawl yg u nak tu ye yang .........]



lepas jenjalan area Sunway Piramid tu.... mana nak gi erk ? ok ok ok ok .. KLCC ....
[ wahh best !!!! cuci mata tengok gelagak orang ]





sedang menunngu train..
yeah.....kreadit tu Ili coz ambilkan pic nie!!~
like seratus peratus




now @klcc..
wah kepala tumbuh tanduk ?
huhuhu cik mal budak baik.....
biar tengok pada rupa or luaran " cam ganas or pape ar "..
dalaman pergh !!! [ nilai ar sendiri ]


time jalan berdua ngan cik ili sebab cik zue der jumpa scandal ...
scandal manjang...pastu pastu pastu
[ ahhhh malas nak cakap nanti kene bunuh ...]wakakakakwakakkakaak




mari bergolek2 di Taman KLCC..
yeah like seratus peratus this pic....
kan !!!~ ko jeles x ? sebab pic ni cantek..
hehehehe



mesra nya kami...
gelak gelak...
balik nanti nanges ...
itu selalu yg mak pesan....
mak !!! saya happy ssangat !!!
[ cik mah , cik lin , fariq sila jeles yeeee ]



ini la aktiviti kami....
da x der kije kan!!!~
besh besh !!!
ili lain kali pijak lagi...
hehehehehe




ili...
ternyata kamu sangat cantek berbaju merah...

[ tetiba aku verangan nak pakai baju kalerful .... ]




ni gak salah satu pic yg aku ske
kan ili....pic nie pun cantek...
[ lg 2 minggu ai turun sana ye!!!!~ kiter wat ape yg kiter da rancangkan tu]
baekkk punya!!!!~



ok ok ok ok
sebenarnya banyak giler pic tapi da masuk dalam FB...
cukup la setakat ini je tatapan korang²
[blog saya bukan glemer pun..nge nge nge geget jari ]



100% menggunakan NIKON saya ....
[ guna NIKON tp BATERY HP leh plak asyik kong je ...... pstttt da tgk da IPHONE4g ri tu..cam best jerk ...]

3 comments:

Ecah said...

mencik!!! xbg tau nak dtg.. :(

Sakura Chenta AheytarO said...

ecah :



alalalala la yang..nanti kiter gedik2 bergambar ye

Sakura Chenta AheytarO said...

ecah :



alalalala la yang..nanti kiter gedik2 bergambar ye