Friday, October 8, 2010

♥ 1 jam jerk!~

jam da kul 12.15 ni...
capai beg terus jalan....
singgah toilet siap2 kang mana tahu nak terkucel lak dlm perjalanan nie...
[ hehehehe harus!!~ ]

start je kete Gen2 hensem aku tu terus gi arah Klebang..
wahhh sempat lunch time ke sana...ala bukan jauh pun 20 minit jerk!!!
[ padaha bawa kete cam kilat ]


nak tahu aku jumpa sape ?
jumpa kak Nat @ bloggers aku...last jumpa time besday aku ...ni jump
a balik...
kire ni kali ke3 la...
kalau berpeluang nak gak bawa dier round2 kota Melaka nie..
tapi dier ke Melaka atas urusan kerja...
[ gigihkan diri jugak culik kak nat untuk lunch bersama. ]





adeh !!! baru duduk terus bergabar..
hehehe...
tetiba teringat yang gathering blogger kat the mines sewaktu ketika dulu.....

yeye burak dan terus borak...
memandangkan masa terlalu singkat x dapat nak bawa kak nat gi memana...

after lunch , kul 1.40 kene gerak da..coz kak nat start bengkel kul 2.30 dan aku kene masuk keje kul 2.30


otw back.. sempat berphoto jap di Melaka Gold Cost kawasan tanah lapang yang jauh dari pantai... huhu tengok gaya aku cam nak wat projek besar jer kan... Hahahahaha



adeh !!! tudung kelepot kelepot sudah...
tapi pic nie cantek...
Erm erm NIKON ok...
nge nge nge


[ kak nat chumei ar ..... ]


pas posing kat sini...
aku dengan sepantas kilat bawu kereta Gen2 hensem aku tu..
jam da kul 2.10 ...
huhu masuk kije kul 2.30...tapi aku sampai lewat 5minit..
ok ar tu!!!opismate sporting....


walapun masa sangat cemburu , tapi puas hati jap coz berpeluang jumpa kak nad .....
len kali datang melaka bitau erk!!!!
saya bawa pusing2 Melaka nek beca...
[ ayoooooo mati la naik beca ]




NOTE :
RINDU yang membuak2 dengan bloggers kesayangan Cik Sakura....mata kanan nie dok ngenyit2 je....sape la aku nak pandang nie agaknya... 0__o