Sunday, February 28, 2010

Zero...

hoyeh hoyeh March sudah datang...
ini ari 01 March 2010.. sangat cepat masa berlalu!!~..
January yang banyak wat saya sabar....
Lepas tu Febuary datang , saya sangat happy sebab bulan kelahiran saya..
N now March sudah datang...Kini tiba masa tidak sabar nak ke April pulak sebab saya akan bercuti pada pertengahan April dan insyaAllah kembali bekerja pada pertengahan Mei...
( eee baru 1st March dah merepek sampai Mei kan!!~)

Hokeh Jumaat cuti , Sabtu Cuti dan Ahad cuti...

Jumaat cuti Maulidur Rasul , yeah happy.....
Bawa si chumel Haikal ke Jaya Jusco baru yg besar jugak..
Shoping kasut baju dan layan si Chumel ke playground..

Acu sayang Haikal...sangat hensem...Semoga jadi anak yang soleh ..Amin...
(bukan anak saya hokey ni anak abg saya.. saya still single!~)

Asyik orang kawin jerk kan!!Member kawin la...Pakcik nye anak kawin la...
Maklong timah nyer anak bongsu kawin la..Tapi yang pastinya saya gi kenduri kawin kawan saya dan kawan yang lain...Yeahhh gigihkan diri bangun pepagi buta untuk kemas² rumah ..
Tapi saya gi bekpes rumah scandal lesbian saya ( cik mitsuko Mitchi )..

Hahahaha ko ingat aku x der partner les ke...
( nasib ko la les ke gay ke Bi. ke.... )

yang pasti saya ngan Mitsuko Mitchi best friend sampai mati....
Partner cium mulut guling²...lalalalala
( percaya ker ?)




Gi wedding Sara n Arul di Klang...
agak buhsan sikit...lalalalala..

( peringatan kepada bakal yang melangsungkan perkahwinan , sila layan tetamu anda dengan baik ... hehehehe )

Ok ok ok ok bergossip sepanjang jalan , aiyakkkkk menyusur ke Subang...
Pe la ada kat Subang tu .. Member nak ke Subang Parade ...
( dlm hati saya x mo x mo x mo )..
Tetiba dier cakap cancel .. ( ati saya cakap YES .. )
erm Submit erk ( x nak x nak x nak ... ) ..X nak la ..
Sunway Piramid la... ( hoiiii saya cakap x nak x mo x paham ker.....)
Last² singgah jugak!!!~ Owkey la turut kan aje ... kalu x kang x balik Melaka jawab yer..muahahahahaha


Pstttt saya bukan x nak gi shoping complex tapi pakai baju kurung moden ni agak payah sikit..


Lepak atCoffeBean sambil tengok orang men ice nieh!!~
Dadada puas gosip , jum jalan balik...
Singgah umah member di Cheras..Menunaikan kewajipan sebagai seorang Islam..
Tumpang solat dirumah beliau...House dier sangat best!!!
Yeah ada ikan - ikan yang cantek!!~
Terapy tu kalu layan ikan² dalam kolam beliau..
Lepas tu men ngan cat beliau..
Ya ampun sangat chumel!!!~
Hello saya x ske kuceng tapi ntah la buat² ske...
Cet saya berpura-pura suka....


- aku dan kuceng berbulu lebat!!~-

Hoyeh hoyeh tiba masa pulang ke Melaka... Kepenatan tahap yang melampau lampau gamak nyer...

Malam nyer ke Melaka pulak...Dengan sorang nie ... Weh ko drive erk!!! sangat penat ...
Okeh member saya nie drive pegi dan balik... saya merehatkan diri..

Pekene asam pedas , sangat sedap!!!~lalalalalala..


Cup cup cup... saya nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada yang bagi saya rantai dan teddy kecik nie...Tenkiu so much...Saya da pakai da pon rantai tu.. sangat cantek!!!~ ( besday gift la .... )
Tenkiu to Encik MY...
( tiada salah jika bersahabat )




Okeh chowwww choww beb..


5 comments:

Hezesuze said...

uik dtg klg ada majlis kawin ke?? kt mane tu?? bleh jumpa akak kan...huhu

[[ Sakura ]] said...

Hezesuze ..

kat klang kak...
tp lepak japs umah member kat cheras.
x pe banyak masa lagi kan!!~

[[ Sakura ]] said...
This comment has been removed by the author.
-cD- said...

Dah sampai cheras tapi x g tau pun.. ermmm majuk arrrr.

[[ Sakura ]] said...

cD..

lepak umah member kejap jer...
tumpang sembahyang , lagipun kereta member kat situ...erm kiter set date erk!!!

ala jgn majuk... :b