Sunday, February 21, 2010

tenet tenet hujung minggu

hati berbunga bunga sudah!!!!
banyak la berbunga bunga kan!!!kepala tengah berat...

mata mula mengantuk ...
tekak gatal²...asyik batuk..sore ?
jgn cakap la serak kalah sore Ella....
aku masih demam yang x kurang lagi..asyik demam jerk!!!!

bulan ni 2x kali demam dan ni yang teruk juga la sebab complete set!!!
( batuk , demam , selsema , kepala berat dan sore cam rock kapak )

sabtu aku ada tamu..
dari Johor bahru ......
yeah cik weda datang berholiday di bandar aku...
walaupun keadaan tidak berapa bagus , aku gigihkan diri bawa Weda berjalan sakan...


Tenkiu gak kat Zue coz anda sudi turut berholiday sama...
Weda tiba di Tol Simpang Empat kul 2.30 dan aku menjemput dier di situ bersama bonda terchenta...
Lunch di rumah aku
!!!Bonda masak ayam masak lemak cili padi...
Telur bawang ... Sayur campur...
Simple menu !!
Coz perut mahu kasi longgar untuk berjalan sepanjang hari dan membawa ke awal subuh....

Da start da!!!

Berjalan la ape lagi....Yeeeeh ke Bandar Melaka...


Bergambar gi A'Famosa....



Yeaaah tu dia kami mula menggedix.....



Da mula baring-baring da....bangun weh!!!! ( tungau nanti......lalalalala )



love love love dari cik single....




Kami mula merayau rayau di jonker walk...




Sejak² ni aku ske makan buah-buahan honey nie...sangat sedap owkey!!!~




Da penat round² pe lagi , aku bawa tetamu makan di sini.....
Memang kewajipan aku kalu teman² datang akan ku bawa menikmati Ikan Bakar....
Da kekenyangan , pelagi balik la...


Owh tidak mungkin terus balik rumah , aku ngan diowang lepak kat Pantai Puteri sambil cuci mata..

Esok nye , pepagi lagi da bangun!!!!

Ayam 1!!Paham paham je la...
Weda pon da paham...
Let's go!!!Mandi Pantai....Pi gegar umah Su!!!
Ya ampunnnn tengah bongkang lagik!!!!

Bangun cepat mahu terjun laut nei...



Mereka sangat ribena nak mandi pantai..Aku ? mandi celup2 jerk..
Tengah p**** la katakan!!!Lalalalala


Aksi mereka di dalam laut!!!!~


Upacara tanam menanam...termasuk aku!!!
upsss sory saje x nak letak pic saya ketika ditanam....rase cam mati bebetul jerk!~
lalalalala

lepas mandi laut , time tooo pulang...
Lunch kat kedai .. AKu bawa si weda n my mum...
Pastu lepak jap kat umah aku , then gi umah sue...

Jam da kul 3.30ptg..

Time cik weda dan cik sue pulang ke Shah Alam...
waaa sangat sekejap tapi x pe aku seronok walaupun demam...

Cik WEda!!!! baju n suar tertinggal di rumah saya..

itu tandanya kene dtang lagi....



Cik Weda!!! soryyy kalu ader sebarang kekurangan.....

Lalalala sebenarnya mata aku da ngantuk nie sebab telan ubat batuk......
Mahu tido sebentar !!!
Okeh itew sajok acara hujung minggu aku...
chow~~~

4 comments:

Hezesuze said...

amboi3..kaki jalan rupenye ang ye..
ajak ler akak skali...huhu

[[ Sakura ]] said...

Hezesuze..


aah kaki jalan..
meh la kak datang melaka jalan sesama...
hek hek hek

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

蜂蜜蛋糕Maggie said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社