Sunday, January 31, 2010

Saya Sangat Gembira

Salam Monday kalian..
Huh aku sebenarnya dalam mood happy lagik nie ..
( padahal mata aku mula membengkak sebab sedang sakit mata )
Semalam Ahad bersamaan 31 January ( End Of January )aku ngan kawan² kesayangan aku terbang seketika untuk merehatkan diri..
Tak la jauh mana..Ada orang terbang ke Sabah , Penang , Indonesia , Singapore ..
Kitaorang nie terbang ke Genting Highland jer..

Jum ikuti kisah kegembiraan aku dan kawan² kesayangan aku semalam...Layan!!~



Ketibaan kitaorang di Stesen Kabel Car pukul 9.40pg dan menunggu ketibaan
pasangan suami isteri Kasha and Amri..


Berphoto gedix lagi sementara menunggu diowang sampai...
Ketibaan pasangan
suami isteri sampai setengah jam selepas itu..


Time tooo bergedik dlm kabel car..



Langkah kami seiringan...Lalalala x sabar kan!~




Kesejukan tahap beku...sumpah sejuk

( tetiba teringat time oliday kat china last year ...huhuh)



Time ni sowang2 x sabar nak nek game yang tinggi nak mampus tu tapi sedang baik diperbaiki..
aiyakkkk ..
Before tu da nek boyan yang ala² nak tebang tu ..
Sangat seronok seronok owkey..



Beratur..beratur..sila ikut giliran..hek hek..

Time nie nak naik roller coaster...
Tak takut tak takut ( ces berlagak ko ye mala!!!~)
mah siap bg pesan kat aku lagi..
Mal !!! relax k...pegang besi ni kuat²..
Biarkan je badan nie terlantun-lantun...
( Cik Imah !! ingat bola ker )

m..




Berehat sebentar bersama Kit Kat...
Berkabus bagai..
Time nie tengah tunggu pic kitaowang siap!!~

Picture " kami naik roller coaster akan diupload kemudian "..



Jum ayuh kita ke kota London plak...
Cam betul je kan!!~




London-Genting-London-Genting
( Like this pic lorr..!)

Huh....aku dan fariq yang hanya mampu naek spiderman nie!!~
Sakit dada..
Iskh x patut betul mereka nie , aku ngan fariq terlentang terlangkup dalam dengan game nie
diowang berfhoto gedix di bawah!!~ iskh


Tolong...!!!!!
tolong jangan pisah kan kami..
Ili kami sedeh ko x pat joint di saat terakhir...




Owh itu aku dan mereka...

Kami bagai tidak boleh dipsahkan dengan camera..
Sana sini picture....lalalala



Huh sangat seronok jika berpelukkan di kala sejuk²aannn..
lalalala...sila jangan tiru aksi diatas ( imah memelukku dari belakang ..)
sebenarnya kitaorang nek sampan@ boat nie..
Kunun naik bende ni x basah...


Jawapannya!!! basah lenjun..hampeh tol!~


Bila da basah lenjun ... Lepak² sambil bergedix di sini pulak...
Chocolate Wonderland..

Sangat seronok rase cam dalam cite dalam channel cartooon tu!!~



Pic kat kita owang gedix gedix posing..
Da nak balik da...
Sebab jam ditangan sudah pukul 5.10 pm..
Aku , imah n alin nak gerak balik Melaka da..

Fariq lak balik Shah Alam..
Aku 4low Fariq sampai exit tol Gombak....



Sesi salam menyalam dan seterusnya sessi cium mencium bagai!!!~
Terdapat suami kepada Puan Akasha dibelakang kami!!~
Amri owh Amri...


Muka keletihan tapi penuh kepuasan!!~
Yeahhh sangat puas sebab maen games kat atas tu..
Sumpah best woooo walaupun x cukup korem...
Kepada Cik Ili , kami agak sedeh juga bila Cik Ili x pat join disaat akhir..
Tapi Cik Ili kene join nek plan nanti k..
Muaahhhh!!~


Sampai di stesen Kabel Car , Imah and Alin nak satu kereta..
Aku naik ngan Fariq!!~
Tapikan..
Meraka sesat..
Aku dan Fariq sudah tiba di Gombak Tol...Tapi mereka sesat ikut Batang Kali..
Aku da nak nanges!!~
Cm ner nak balik Melaka nie ?
Waaaaaaaaaaaa aku sangat beruntung dapat kawan baik yang sangat baik ini kerana menunggu mereka untuk memulangkan aku pada mereka...
Akhirnya , dengan pertolongan Fariq aku berjaya pulang bersama mereka..
Anyway tenkiu so much Fariq...( awak sangat baik hati dan sangat cool!!! )

Kitaorang dok puji ko dalam kereta Imah ..
Yeee Fariq sangat baik..
Sangat cool!!~
Untung sape dapat dier....

Owkey owkey sebenarnya banyak giler pic time oliday kat Genting..
Erm aku upload kat Facebook...

Ape pon aku sangat happy dan aku sangat enjoy di hari semalam..
Sayang sangat sama sahabat saya...
Muahhhh