Tuesday, December 22, 2009

++ Wendu Nak BerGedix cam nie!~ ++

Selak satu satu folder kat pendrive nie.. Ya aaaaammpun banyak betul folder koleksi picture aku nieh.. Selak dan terus selak folder.. Tetiba aku cam nak post entry pasal aku dan kenkawan baik aku time picnik kat air terjun.. Hari Ahad yang mendung dan sesuai untuk berpicnik bersama²..

Tenkiu kat Ili dan Mal yang sanggup turun dari Kuala Lumpur semata² nak mandi air terjun..

Tenkiu jugak kat Kasha and sporting husband coz join picnik kitaorang nie.. Walaupun da sebulan picnik kitaorang namun kenangan time nie x pernah basi owkey.. Kalu Korang nak tahu ni la 1st time aku mandi air terjun!! Meh layan pic meh..!!~



Tu dier Puan Akasha mengetuai rombongan ke Sagil ..



Sambil berjalan sambil bergossip...Lalalal rugi la sape geng aku yg tak join kali nie




Agenda pertama ape lagi...Sessi berendam la..nge nge nge




Serius time nie sejuk gigil gigil da....




Time makan..masing-masing bawa makanan masing masing..Aku macam base
la bawa ayam goreng...hehehehe




Aksi memanas kan badan!!~ Huhuhu



Aksi seksi mereka....Lihat la...hehehehe ammmmmmmmmpun!~


.. Weh korang !!! Bila nak bergedix lagik cam nie!! ?..
Next week nak ? Sambut new year sambil BBQ di tepi pantai lak...hehehehe



Nota :
bersahabatlah selagi boleh bersahabat..Jaga la sahabat kerana sahabat amat berharga..