Wednesday, December 2, 2009

++ perkhidmatan anda berakhir di sini ++

semalam aku kebizian yang yang melampau lampau..
kira sape yang kaco aku kompom kene penampau tangan chumel aku nie..

++ perkhidmatan anda berakhir di sini ++
macam nie , sejak akhir² ni aku cam teringat kat seorang nie.. ( mulalah cam nak feeling kan!!) teringat jerk..betul ke orang kata bila kite teringat orang tu tanda nyer kite rindu ? pssstt rindu jugak la..sikit jerk..tapi bila angin tiup , habesla rindu tu..

last call dier tanye pasal jalan ( lokasi jalan harus di rahsia kan!! ) , pastu sekali tu dalam kul 11.45malam , aku call dier nak tanye sesuatu , tup tup tup network bz!! Alamak .... ( kecewa kecewa pastu terlelap sampai pagi )

bangun jer ingat dier lagi...iskh terus set dalam pale otak dan siap berniat dalam hati bahawasanya aku takkan kaco dier lagi..lalala ( buleh ke aku x kaco dier erk!! insyaAllah buleh )Kawan jer ok x der lebih pon!~

Iskh memang x nak la kaco dier lagi walaupun dier ada dalam facebook aku.Dan aku ada dalam facebook dier..Biarla bagai angin lalu jerk..Korang nak tahu ke sape yang aku maksudkan..

Meh tengok pic kat bawah nie meh!




Adakah jejaka ini ? ini kalu rindu gi jer kat CIMB Masjid Tanah tu , kompom jumpa.....
Soory Azreen aku tepekkan pic kau dan aku di sini..





Adakah encik Rizal!!!! ?
Huk huk huk hanya mampu cakap " Encik !! Balik la Melaka cepat..Mahu poya² ngan kamuuu nie....




Adakah abang yang berkaca mata coklat ini ? Abang Mohammad... saya juga rindu awak..Tapi dier x der kat Malaysia , asyik pusing dunia jerk..Pic nie time gi honeymoon ngan dier kat China..Lawatan ke Guilin ngan staff KMM la.Muahahahahaha



Adakah Hatta Dolmat ? No no no no ... Hatta!!! nanti ada jodoh i , u buat kan baju nikah i owkey...
I perlukan perkhidmatan u satu hari nanti..lalalala ( berangan japs )

Ehhhh cukup la , sebenarnya tak ader pic aku ngan dier pon...sebab da delete ( kehendak dier suatu ketika dahulu..) ok aku x akan ingat erk kat dier....

Last ayat dier bg kat aku "Kadang-kadang allah menyembunyikan matahari,di datangkan petir dan kilat.kite tertanye-tanye ke mane hilangye matahari,rupe-rupenye allah memberi kiter pelangi.".. yang ni aku ingat dan yang len aku da buang da...


Nota kaki :
sini hujan sangat lebat!! tido best ni kan sambil tarik toto pastu mimpi gi disneyland.lalalala





2 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

saper la agak nyer yg di rindu tu kan...?

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya ...

orang putrajaya kak...
orang kementerian pelajaran malaysia.

* pengakuan berani nie!!~