Monday, September 28, 2009

.:: Cerita Raya... :.

Salam Syawal ke10..
X der ape yang menarik bagi Sakura raya tahun ini..
Dari tahun ke tahun , tahun ni sangat banyak perubhan..
Kenapa Sakura cakap Syawal nie ader perubahan ?
Diri ini saje yang tahu..

Di pagi Syawal , Sakura dan abg ke pusara Arwah ..
Sedekahkan alfatihah..tiba-tiba sayu rase hati kedengaran takbir ..
Ya Allah , sedeh time nie...Aku hanya mampu berdoa agar Ayah di tempatkan dikalangan orang yang beriman..

Selesai solat sunat Aidilfitri , sesi bermaafan..
Mak !! Adik minta maaf kalau adik ade buat salah kat mak..
Adik sayang mak !!~~ Sekali lagi air mata berlinangan bila cium dahi mak..
Hanya mak yang adik ader selain abang dan kakak yang sudah berumah tangga..
Mak la tempat segala-galanya untuk adik..

Aduhhhh melayan la kejap kan sambil create " Cerita Raya nie ".... sedeh dow!!~

Stop la sedeh²...jom la layan picture raya 2009


Family potrait..
I lurve my family.....Sakura je still single....



Mereka ini anak buah Sakura...Sayang sangat mereka..Tiada dalam Gambar Nuralyfa.

Sayang Acu nie!!~



Berphoto gedix bersama Cuzen.....Like this pic looor



Tenkiu Fariq kerana menggunakan Camera mu dan mengeluarkan picture secantek ini....

Like dis picture..



Pantang jumpa camera..Ini la jadinyer...
Setiap raya kami x boleh dipisahkan..

Time bertandang dirumah kasha.....
Kasha kamoo macam anak dara lagik.....


Ni member time sekolah Menengah..
Ayooo rupa ku yang sangat letih time nie.....


Ni lak ngan member time sekolah rendah...Still contact sampai sekarang...



Ni plak dengan Hatta Dolmat...

Tenkiu Hatta datang rumah Sakura.....

Bergambar bersama Encik Rizal.... Ayooooo lepas nie Sakura da darang jumpa la ngan Encik Rizal ini.. Dier da jadi orang Subang...Saya sedeh !!! Nak tahu nape sedeh ?

..
..
..
..
..
Mana leh bgth...Sakura jer tahu...( suspen jerk!!!! )
Jaga diri bebaik erk.... Jangan Noty²..

Nak pesan sikit nie .. ( Kalau la Encik Rizal nie baca blog nie la.. )

1. Jaga diri bebaik erk
2.Jangan la lupa Sakura nie..
3.Tenkiu jadi pendengar kepada masalah Sakura..
4.Tenkiu coz sudi lepak² ngan Sakura n friend...
5.Abg Rizal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x der pape la...
huk huk huk


Okla ... Sampai sini jer cerita Sakura pada raya tahun 2009 nie..
( x der cerita sangat pon , just picture je lebih.... huk huk )

2 comments:

-cD- said...

Alalalal sedeynya.. x pe abg rizal da dekat2 sini ada la org tolong jagakan nanti... oopsss

larik...

p/s: bila nak turun kl.. poye sesama

[[ Sakura ]] said...

cd..

sedeh la CD..
dier x ingat haku, siap!!!!
erm sape la diri nie ekr!!!

amboi molot!!!..
majuk ar cam nie..

insyaAllah pertengahan OCT ok?