Sunday, August 9, 2009

.:: Sakura Mohon Maaf .. :.

Kehidupanku penuh dengan perit dan getir
Aku terluka kerana harus melakukan semua ini dengan bukan rela hatiku.
Ia amat menyeksa diriku dan amat menyakitkan,
Aku tahu aku seorang yang lemah dan tidak mempunyai apa-apa
Tetapi tidak bermakna aku harus mengikuti segala-galanya
Tanpa kerelaan hatiku

Aku terseksa dengan kehidupan ini
Bibir manisku tersenyum manis,
Gelak manjaku sentiasa kedengaran
Suara merduku sentiasa menghilangkan sepi
Tetapi hatiku menangis merintih mahu dilepaskan
Aku menangis kerana nasibku yang malang.

Oh….Tuhan
Apakah kesalahanku sehingga nasib aku seperti ini sesungguhnya aku hanyalah manusia yang lemah

Dalam doaku…..
Aku mohon kepadamu Ya Allah
Aku merayu padamu
Memaafkanlah segala dosaku
Dan memberikan sinar yang terang

Kepada diriku aku mengharap
Supaya bukan hanya dibibirku sahaja yang gembira
Tetapi hati dan jiwaku.
Ku berserah kepadamu Ya Allah
Memberikan aku sinar yang lebih berbahagia.





Kepada kawan² , Sakura ingin menyusun se1000 kemaafan kerana sejak-sejak ni Sakura jarang updated blog..Bukan tiada cerita dalam hidup cuma Sakura rasa biarla Sakura dengan citer Sakura.. Sakura tahu Sakura bukan popular cuma Sakura x mampu untuk berkongsi cerita lagi buat setakat ini...

Sakura minta maaf ya !!

Kalian semua tetap dihati Sakura .. Sakura sentiasa mengikuti perkembangan korang ..




10 comments:

nURmALa mAZLan said...

take care

[[ Sakura ]] said...

nurmala mazlan

tenkiu

Wahidah said...

tk care mala...tabah kay

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

mala gebu.....

awat ni dik?
sedeh arr akak baca....

tak mo sedeh2....jom gather2 sebelum posa.....jom!

[[ Sakura ]] said...

wahidah..

okkk.

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya.

hehehe da cam x der story da kak nak post kan kat blog nie..
hehehe

x dapat rasenye ahad nie!

abg eq said...

ada kalanya kita perlu bersendirian sakura...yang penting keluarga sentiasa ada di sisi kita...

[[ Sakura ]] said...

abg eq..

tu la..
da tiba masanya sakura cuba bersendirian .. Allah yang tahu apa yang terbuku di hati ni..
Hanya family tersayang yang masih disisi..

** lurve kawan² juga

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> jgn la biarkan blog ni senyap sunyi jer....

kata geng bloggers kan....

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya..

erm owkey..
ti kiter hupdated ye kak..