Monday, July 6, 2009

_:: Poye² Melaka : Part Two ::_

Sambungan dari _:: Poye² Melaka : Part One ::_ owkey...


Dalam 15minit tunggu sorang blogger nie!!!!



Yang tengah tu cik anim...korek punya korek , dunia cyber kan luas ..tapi seluas mana pon upenye cik anim nie kawan baik kepada kawan cik sakura , najiba..kecik kan dunia.. Sakura bawa mereka jenjalan sekitar banda hilir....jom ayuhhh skodeng pic mereka... ( jangan jeles owkey .. )



Naseb baik la cuaca ari tu nak kata panas , x panas .... nak kater sejuk pon x sejuk..tapi berpoloh juga la kan!!!



Tengah berjalan sakan...part ni mesti ada kan!!! Bumper sape paling seksi !! Cuba korang tengok bumper sape paling seksi...



Heh ni Sakura nak bagitahu nie..Dalam banyak² picture kan, Sakura suka pic nie..Sumpah lawa kan!!!!!
( korang jangan jeles .... )




Didalam tengah² panas dan asyik berposing , haussssssnye tekak!!! Erm Cik Anim dan Encik Tunang bawa Sakura dan mereka pekene Cendul...Ayooooo kat sini upenye..!! Memula tak tahu pon sini Fofular....( malu kan orang Melaka pon tarak tahu ini tempat Femes... )

Cerita ini sila rujuk nombor yang ada pada gambar di atas owkey...

1 . Cik yanie kalu kater soh posing x yah suruh..On jerk!!! sampai kan sudu di tepi muka Zal tu ha!!! Sedap sangat ke Cnedul tu cik yanie ?

2. Huhuhu kemain kusyuk Zal ngan yanie menikmati Cendul itew.....arggggggggghh lega nye!!

3. Cik Anim kalu da bersuara , pastu ada plak tukang lawan ...Lagi la haruk..Tapi bessst sangat ngan dier nie..Masyuk jerk!!!!!~~~pssttt mulut kasi tutup Cik Anim...

4. Sessi suap menyuap...Zassss sudu Yanie lalu depan muka Cik Sakura lalu masuk ke mulut Cik Hanie.... Uolsss tahu i Tak suke Cendul owkey....

5.No no no...Tengok sampai juling mata Cik Sakura....

Tungguuuuuu kehadiran entry

_:: Poye² Melaka : Part THREE ::_





7 comments:

-cD- said...

kan... pic maman cendol cD x de coz gelap.. nanges...

♣haNie♣ said...

seb baik pic bumper cik hanie xdek..
kl x...
kalah uollsssss..
hahahahahahahaha!!

[[ Sakura ]] said...

cd...

tu la..
tp ada entry khas nanti..
upss

[[ Sakura ]] said...

hanie...

tu la...
kalu x kiter masuk charta jugak bumper sape seksi..

kui kui larikkkkkkk

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ni cik cendol mai nak komen...
hahhahhaha....
bumper cik hanie akan kuar di n3 blog ku


hahahahhaa.......pic cd yg gelap tu leh di terangkan....hahhahha....

aper2 pun..MEMANG BEST sangat dengan korang....hahhahhaha

Cik AniS GalaXy said...

wah...
kemain lagi semua pekena cendol.
tp kak oiii
awat tmpt cendol plg best x tau kot..hehe

[[ Sakura ]] said...

cik anis..

memang x tahu sebab akak x ske makan cendol..
ayooo mcam cacing oooo...
kui kui