Monday, June 22, 2009

-:: Jenjalan² Hujung Minggu ::-

Korang pernah gi Rumah Api Tanjung Tuan , Port Dickson...? Huhuhu memulakan Sakura x der masukkan list Rumah Api Tanjung Tuan ni pon kat dalam pemikiran Sakura..Ntah macam mana nampak jerk signboad Rumah Api Tanjung Tuan terus gi..Cadangnye nak lepak tepi pantai sambil makan abc dan cuci mata..

.Erm meh layan gambo..~

Pandangan dari bawah..Huhu nak naik azab..Sompot !! Pecah lemak skit..hehehe ..Segala poloh perempuan kuar.. Nak naik slow jerk!! Siap budak² ni wat lawak...Ayooooooo

Pe nama ntah bende nie..Siap cam der kipas pusing-pusing..Cantek tempat dier ..Puteh bersih..



Ni Sakura ngan adik Julie...Pintu gerbang nak masuk Taman Rekreasi itew....


Ni plak Sakura ngan Abg Rizal...Iskh dier ni siap wat lawak lagi..Aduhai naik bukit nie da la sompot bila golek lagi x bernafas di buatnye..Hek hek hek ( ske pic nie sebab saya cute... (^_^) )





Penat tetap penat ..Haus tetap haus..Panas tetap panas..
Posing tetap posing...muahahahha


After kitaorang nek bukit nie , kita orang lepak tepi laut plak...Sungguh ramai..C
oci mata japs..
Ahak.......

Ni la budak 3owang yang berjaya menjejakkan kaki di atas Rumah Api Tanjung Tuan pada ari Ahad yang lepas...

Choeww...




14 comments:

nURmALa mAZLan said...

walaupon penat, tp posing itu harus kan?

[yAN!e][pUTraJAya] said...

suka pic sebab awak cute ker?
sebab ada ABANG RIZAL?

hahhahaha

-cD- said...

ermm ngape x pose cam cD buat tu... huhuhu rugi tau x amek pic cam cD buat tu..

[[ Sakura ]] said...

nurmala mazlan...

yerp posing itew wajib..
hehehehenormala

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya..

jawapan dari soklan...
1.suka pic sebab awak cute ker?
YERP SAYA RASE SAYA CUTE..hehehe

2.sebab ada ABANG RIZAL?
SUKA JUGA SEBAB ABG RIZAL NI SKE
WAT LAWAK SAMBIL NEK BUKIT....


hehehehe..
x sabar nak gedik² kat melaka nie...

[[ Sakura ]] said...

cd...

da kepenatan Cd...panas lak tu...berpoloh².. x pe ti kiter pos kat tepi laut k..hehehe

Cik AniS GalaXy said...

wah...sakan berjalan
kalo anis suh naik ke atas tu
confrim kuwus..hehe

[[ Sakura ]] said...

cik anis galaxy.


heheheh..tahu x pe..
kuwus sikit la..
sakura nie mencungap gak la...
rase cam nak turun nak golekkan badan jerk..hek hek

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ayat kaber line nampak

hahahaha.....

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya..



hehehe..
tp x pe da skang open da...
x yah cover²..
hehehehe

paRi-paRi sYurGa said...

uikss.. jib member awk? mana kenal die? hehehe. tu member kamceng anim smpai mati tu. hehehe.

w.a.n.i.e said...

hi..dtg PD ek..maceh kos dtg PD..best x??umah i kat area sini

khairul said...

salam sakura..
salam singgah jap hehehe yg sakura tgk tu bkn kipas k...kat dalam tu ada lampu so yg gerak2 tu nak bg lampu berkelip2.
setiap light house lampu berkelip berbeza so dgn ada light house kita x kan sesat kat laut,so faham x ni???x faham masuk kelas kat ALAM sehari k wakaka
sy pernh naik situ pastu menyesal x bawak air huhu

||| PöJìé PööH ||| said...

Pose paling menarik dari Cik Sakura..
I like²!!!